...
Napisał(a)
Od dłuższego czasu biorę bisocard najpierw 5mg potem 10mg ale on przestał działać .Nie obniża ciśnienia i nie wiem co robić?Lek oczywiście przepisany przez lekarza.Ciśnienie mam 150/100 i żadnych innych leków na obniżenie ponieważ nic innego nie brałam . Poza tym woda mi się zatrzymała.Mam 40 lat,co robić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bardziej temat nadaje się do działu , zdrowie niż doping.
To już powinnaś skonsultować z lekarzem , albo zmieni lek albo doda drugi lek ,może też zaleci badania.
To już powinnaś skonsultować z lekarzem , albo zmieni lek albo doda drugi lek ,może też zaleci badania.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
monika2828Od dłuższego czasu biorę bisocard najpierw 5mg potem 10mg ale on przestał działać .Nie obniża ciśnienia i nie wiem co robić?Lek oczywiście przepisany przez lekarza.Ciśnienie mam 150/100 i żadnych innych leków na obniżenie ponieważ nic innego nie brałam . Poza tym woda mi się zatrzymała.Mam 40 lat,co robić?
Tak na logikę - wybrać się do lekarza prowadzącego żeby zapisał inny lek.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!