Ostatnio zauważyłem pewne objawy które by do tego pasowały: grałem sobie ze znajomymi na ps 3 i nagle gdy odłożyłem pada ręce strasznie mi się trzęsły..trzymałem ręce przed sobą i dłonie mimowolnie się trzęsły. dzisiaj jakoś pod klatką piersiową zaczeło mi coś pulsowac więc sobie wpisałem objawy i poczytałem:
uczucie ciepła, osoba stale się rozbiera i często chodzi bez skarpet,
odkąd pamiętam zasuwam po domu praktycznie w samych gaciach i koszulce xd wrócę do domu od razu pozbywam się ubrań (teraz się grzeje w mieszkaniu więc ten efekt może się nasilać ale inni domownicy nie narzekają na nie wiadomo jaki upał)
nadpobudliwość, stany napięcia nerwowego, obniżony nastrój
ostatnio zauważyłem nadpobudliwość związane jest to z obniżonym nastrojem..
kołatanie serca, kłopoty ze snem, serducho mi tak ostatnio dziwnie biło.. kłopoty ze snem chyba mam.. biorę melatoninę niby tam się budze. pytałem się już o to ale moja higiena snu nie była najlepsza więc ciężko stwierdzić od czego to.
Nie przepadam zbytnio za wizytyami u lekarza ale czy może być to nadczynnośc tarczycy? Fundusze mam praktycznie 0 więc prywatnie odpadają badania. masa niby rośnie niepokoją mnie tylko te fakty.. może ten problem mnie dotyczył od dawna a ja tego nigdy nie zauważyłem? w jaki sposob mogło dojść do tej nadczynności?
Zmieniony przez - MrNowy w dniu 2013-12-07 00:48:27
uczucie ciepła, osoba stale się rozbiera i często chodzi bez skarpet,
odkąd pamiętam zasuwam po domu praktycznie w samych gaciach i koszulce xd wrócę do domu od razu pozbywam się ubrań (teraz się grzeje w mieszkaniu więc ten efekt może się nasilać ale inni domownicy nie narzekają na nie wiadomo jaki upał)
nadpobudliwość, stany napięcia nerwowego, obniżony nastrój
ostatnio zauważyłem nadpobudliwość związane jest to z obniżonym nastrojem..
kołatanie serca, kłopoty ze snem, serducho mi tak ostatnio dziwnie biło.. kłopoty ze snem chyba mam.. biorę melatoninę niby tam się budze. pytałem się już o to ale moja higiena snu nie była najlepsza więc ciężko stwierdzić od czego to.
Nie przepadam zbytnio za wizytyami u lekarza ale czy może być to nadczynnośc tarczycy? Fundusze mam praktycznie 0 więc prywatnie odpadają badania. masa niby rośnie niepokoją mnie tylko te fakty.. może ten problem mnie dotyczył od dawna a ja tego nigdy nie zauważyłem? w jaki sposob mogło dojść do tej nadczynności?
Zmieniony przez - MrNowy w dniu 2013-12-07 00:48:27