Szacuny
34
Napisanych postów
14568
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
53165
No to głosujemy chłopaki i dziewczęta, jest to nietypowy plebiscyt, ale cóż sezony się pokończyły, i warto by było spojrzeć na piłke nieco inaczej. Głosujemy na zawodnika który według was najlepiej gra głową, który dobrze radzi sobie w powietrzu czyto w obronie czy w ataku.
Głosujemy w ankiecie, jeżeli nie odnajdujecie tego naj według was to zaznaczcie inny i pochwalcie się kto to jest. Wybieramy spośród graczy aklualnie grających w piłke.
Szacuny
34
Napisanych postów
14568
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
53165
Ale żeby zawodnik miał dobrą sytuacje musi najpierw sobie ja wypracować wyjściem na pozycje, dobrym obliczeniem lotu piłki i wyskok do piłki często bark w bark z obrońcą. Masz racje że nie łatwo jest jednoznacznie stwierdzić ale na podstawie ankiety wyjdą nam konkretne wyniki.
Szacuny
22
Napisanych postów
13700
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
60920
ciezko powiedziec, wszyscy, ktorych podales w ankicie znakomicie graja w powietrzu zaglosowalem na Crespo taka jest moja subiektywna ocenia moze powinenm na Klose, albo Kollera, bo wydaje mi sie, ze Oni czesciej wygrywaja pojedynki powietrzne, ale Crespo rowniez znakomicie sobie z tym radzi