dąż do obranego celu
...
Napisał(a)
Rozpoczynam ten temat w nadzieji, że będziecie wpisywać swojich najlepszych i ulubionych zawodników w histori muay thai
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
the turbine from hell...
Ramon Dekkers
Ramon Dekkers
...
Napisał(a)
W MT sie nie orientuje,ale jak kolega wyżej napisał Ramon Dekkers.
Widziałem jego HL i to co gość robił jest mistrzostwem,co prawda należy do lżejszych zawodników ale miażdzył dosłownie.
Widziałem jego HL i to co gość robił jest mistrzostwem,co prawda należy do lżejszych zawodników ale miażdzył dosłownie.
...
Napisał(a)
Holandia:
- Peter Aerts,
- Remy Bonjasky,
- Rob Kaman,
- Ramon Dekkers,
- Bas Rutten,
- I cholera jak mogłem zapomnieć ERNESTO HOOST (4-KROTNY MISTRZ K-1!!!)
USA:
- Duke Roufus,
- RIP
Alex Gong,
Brazylia:
- Marco Ruas,
- Wanderlei Silva,
Tajlandia:
- Ranking stadionu Lumpinee,
- Superleg,
- Coban,
- Buakaw por puramuk,
- Kaoklai Kaennorsing,
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2006-01-20 11:31:30
- Peter Aerts,
- Remy Bonjasky,
- Rob Kaman,
- Ramon Dekkers,
- Bas Rutten,
- I cholera jak mogłem zapomnieć ERNESTO HOOST (4-KROTNY MISTRZ K-1!!!)
USA:
- Duke Roufus,
- RIP

Brazylia:
- Marco Ruas,
- Wanderlei Silva,
Tajlandia:
- Ranking stadionu Lumpinee,
- Superleg,
- Coban,
- Buakaw por puramuk,
- Kaoklai Kaennorsing,
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2006-01-20 11:31:30
Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1
...
Napisał(a)
kaoklai w MT i k1 max nie zwojowal nic szcegolnego, ja ze swojej strony dodam jeszcze amdy suwera i johna wayna para
Oczekiwanie na śmierć jest gorsze od niej samej.
...
Napisał(a)
nie wiem jak koledzy wyzej mogli zapomniec o najlepszym z nich wszystkich ---> chuck norris 

We're children of a fighting race
That never yet has known disgrace
Hail Hail, The Celts are here !
...
Napisał(a)
Ramon Dekker njlepszy z najlepszych lewa noga mawashi godne uzanania atomowe kopnięcie i Andy Hug tez wymiatał faither Kyoku i Seido najlepsze Kakato chyba w histori K1 Szwajcar i Parumak.
Dominik
...
Napisał(a)
Adept JKD_ - Parumak :). Oj jak by to przeczytal to by sie pewnie obrazil ;).
Pewnie chodzilo o Puramuk (rozumie literowki, tez mi sie zdarzaja i dlatego staram sie dwa razy przeczytac zanim cos wysle), Knif juz go wymienil.
Swoja droga zostal wymieniony Andy Hug. Zastanawia mnie jedno, czy jego starty w K1 mozna kwalifikowac jako zawody "Mua Thay"? (a moze startowal w zawodach MT?). Bo chyba raczej K1 ma troszke odmienne zasady niz MT?.
Tu rodzi sie odrazy pytanie, czy mozna na rowni stawiac K1 z MT?. K1 z tego co zdazylem sie zorientowac ma jednak troszke inne przepisy niz MT...
Pewnie chodzilo o Puramuk (rozumie literowki, tez mi sie zdarzaja i dlatego staram sie dwa razy przeczytac zanim cos wysle), Knif juz go wymienil.
Swoja droga zostal wymieniony Andy Hug. Zastanawia mnie jedno, czy jego starty w K1 mozna kwalifikowac jako zawody "Mua Thay"? (a moze startowal w zawodach MT?). Bo chyba raczej K1 ma troszke odmienne zasady niz MT?.
Tu rodzi sie odrazy pytanie, czy mozna na rowni stawiac K1 z MT?. K1 z tego co zdazylem sie zorientowac ma jednak troszke inne przepisy niz MT...
fight or die
...
Napisał(a)
NIE MIESZAJCIE. K-1 TO K-1, MUAY THAI TO MUAY THAI.
K-1 nie ma całego obrządku, nie ma wai kru, nie gra ram muay, nie wolno uderzać łokciami, dłużej klinczować etc. To, że często zawodnicy MT walczą w K-1 nie oznacza, że są równoważne.
Zawodnik K-1 może być zwykłym kickbokserem.
Z tego co wiem Andy Hug nigdy w zawodach MT nie startował. To przede wszystkim Karateka, ale mocno zmodyfikowany przez boks/kickboxing/muay thai. Tylko trenował MT.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2006-01-22 13:46:18
K-1 nie ma całego obrządku, nie ma wai kru, nie gra ram muay, nie wolno uderzać łokciami, dłużej klinczować etc. To, że często zawodnicy MT walczą w K-1 nie oznacza, że są równoważne.
Zawodnik K-1 może być zwykłym kickbokserem.
Z tego co wiem Andy Hug nigdy w zawodach MT nie startował. To przede wszystkim Karateka, ale mocno zmodyfikowany przez boks/kickboxing/muay thai. Tylko trenował MT.
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2006-01-22 13:46:18
Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1
...
Napisał(a)
Chciałbym zakomunikować:
Andy Hug nigdy nie walczył w muay thai,on był karateką
Jak również wyżej wymieniony Andy Souwer on natomiast trenuje shootboxing
Andy Hug nigdy nie walczył w muay thai,on był karateką
Jak również wyżej wymieniony Andy Souwer on natomiast trenuje shootboxing
dąż do obranego celu
...
Napisał(a)
coban,saksem,saekson jinjira,kansak,boonkerd "boy"faphimai fairtex,dida didafat,johmod kitiadisak,yoddecha,gilbert ballantine,rob kaman,ramon diamond dekker,matee jedeepitek,ernesto hoost,alex gong,joh wayne par
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Szczeka pojedyncza a podwojna....
Następny temat