Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
149
Witam wszystkich,
Już niby początki mam za sobą (około 3 miesiące stażu na siłowni), a nadal czuje się tam jak "zagubiona owieczka" bez pasterza, jakbym dopiero zaczynał. Nie znam jeszcze swojego ciała, ani wszystkich ćwiczeń, ale chce je poznać.
Widzicie zapisałem się z kumplami na siłkę, która jest blisko mojego domu, jest przestronna, tania, gdzie panuje miła atmosfera i niby wszystko brzmi fajnie, ale jest jeden wielki minus nie ma instruktorów, nie ma kogoś kto by mną pokierował, podpowiedział co i jak robić, kogoś kto wskaże mi drogę do osiągnięcia moich celów. Szczerze mówiąc to na tamtej siłowni byliśmy zdani wyłącznie na siebie.
Jestem nowy i dopiero zaczynam swoją przygodę z siłownią, wiec mam prośbę możecie mi doradzić, gdzie mogę znaleźć najlepszą profesjonalną siłownie z intruktorami, ktorzy nie zajmują się wyłacznie sobą i którym zależy na tym co robią, gdzieś na Bałutach?
Szacuny
28
Napisanych postów
9543
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
61854
Młody, to lepiej poszukaj jakies trenera/instruktora, który z TObą wpadnie na siłke na 1-1,5h. Zapalcisz mu jednorazowo on Ci pokaze dokładnie wszystko, rozpisze trening i gitara.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
517
Na limance masz dosyć duża siłke, jak ja byłem pierwszy raz na niej to właściciel siłowni pokazał mi i moim znajomym co i jak robić na danym sprzęcie. Przez 1,5 godziny mieliśmy już obczajone all. Oczywiście jak czegoś nie wiesz to on albo ktoś inny ci pomoże wystarczy zapytać. Oczywiście ŁKS sam tam chodzi(chyba) bo nikt Cię nie pyta za kim jesteś, jedynie chodzą w ciuchach eŁKSy.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
149
Byłem tam dzisiaj, bo wczoraj, ani w weekend nie miałem czasu. Siłownia przestronna, miły klimat, nowy sprzęt, ale trochę drogo biorąc pod uwagę, że 75 zł za karnet bez żadnej opieki. Mam podobną siłownie (oprócz nowego sprzętu i rzutek) za 60 zł.
Musiałeś mieć szczęście, bo mi z kumplami pokazał może tylko z dwa ćwiczenia, ale i tak dostajesz SOG'a za pomoc.
Szukam czegoś innego - nie tylko samej siłowni, ale również instruktorów, ludzi, którzy pomogą mi się "ogarnąć", rozpocząć moją przygodę z siłownią, a nie zostawią mnie samego sobie.
Mam nadzieje, że pomożecie mi znaleźć jakąś odpowiednią siłownie dla mnie.
Szacuny
11
Napisanych postów
71
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
969
Masz super siłkę niedaleko Areny - GYM SYSTEM (Agata), tam znajdziesz ludzi, którzy Cię pokierują i pomogą we wszystkim. Trenuje tam Andrzej Maszewski i on również bardzo wielu osobom pomaga i jak masz jakieś wątpliwości to zawsze coś podpowie :) klimat jest fantastyczny, dzięki ludziom, którzy tam przychodzą i wcale nie jest drogo. Sama tam chodzę, choć póki co krótka przerwa, ale polecam bardzo :)
Szacuny
11
Napisanych postów
71
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
969
może i nie Bałuty, ale nie jest daleko, zresztą jak nie będzie chciał skorzystać z mojej rady to nie skorzysta, ale polecić chyba mogę nie? czy to zabronione? :P
Szacuny
2
Napisanych postów
414
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3783
Enrique_7 jakbyś coś znalazł ciekawego to weź podziel się , co prawda na razie nie szukam aczkolwiek wiedzieć nie zaszkodzi. Ja z łodzkich siłowni zaliczyłem tylko jedną malutką na kozinach i raj. Ogólnie polecił bym Ci raj aczkolwiek z tego co wiem już prezes nie zajmuje się kierowaniem "nowych" i chyba jesteś pozostawiony sam sobie.
Jak dotknąłem Cie moim komentarzem, pomyśl się o tym że tylko moje zdanie...
Szacuny
1
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
415
Mam lekką skoliozę i chciałbym trochę potrenować na siłowni.Czy w Łodzi znajduje się siłownia, gdzie instruktorem jest fizjoterapeuta?Chodzi mi o to, żeby taka osoba jak jej pokaże swój RTG pleców powiedziała i pokazała mi jakie ćwiczenia mogę robić.