Tak jak w temacie jaka jest waszym zdaniem najlepsza szkola muay thai? fajnie zeby miala tez silownie ogarnieta : ) ale jak nie ma to juz oddzielnie na silownie bd latal a oddzielnie na muay thai : ) chodzi o trenerow glownie sale itp : )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oprócz Serafina na bardzo dobrym poziomie stoją też Palestra i Garuda, całkiem spoko masz też w Gorilii, Copacabanie czy s4 ale nie są to typowe kluby stojkowe nastawione w 100% na muay thai
...
Napisał(a)
W Copacabanie kumpel trenuje, ale to raczej kulanka/bjj. O Palestrze słyszałem dobre opinie.
...
Napisał(a)
A ktory lepszy serafin czy palestra? chcialbym do najlepszego chodzic, plus do klubu serafin mam taki ze polowe mniej czasu mam na dojazd niz do palestry , ale jak palestra lepsza to juz wole do palestry : ) a oprocz tamtego pytania jeszcze pytanie o muay thai w legia fight club? Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Treningi poranne Katowice i okolice
Następny temat