Prosze o odpowiedzi:P
...
Napisał(a)
Witam Pytam jak w temacie jakie sa według was najlepsze odzywki i suple na mase do 500 zl:P Tak zeby szybko przybrac na masie miesniowej:P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szybko to mozna zrobic kupe (o ile zatwardzenia nie bedziesz mial)
ps. z takim podejsciem to duzo nei nadzialasz
Dieta podstawa...
Pozdro
ps. z takim podejsciem to duzo nei nadzialasz

Dieta podstawa...
Pozdro
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
na szybką mase dobre sa
omka z olimpu
meta z vitalmaxa
i tesc z biogenixa !
na wszystko trzeba poczekac nic ci odrazu nieprzyjdzie
musisz zadbac o diete i o dorby trening a rezultaty stopmniowo bedą coraz lepsze !
znowu zaczyna sie fala sezonowców :/
omka z olimpu
meta z vitalmaxa
i tesc z biogenixa !

na wszystko trzeba poczekac nic ci odrazu nieprzyjdzie
musisz zadbac o diete i o dorby trening a rezultaty stopmniowo bedą coraz lepsze !
znowu zaczyna sie fala sezonowców :/
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
...
Napisał(a)
Szybko to oznacza dla Ciebie?
a) tydzień - jak tak to cud
b) miesiąc - jak tak to oma i meta i dieta cud
c) 3 miesiące i więcej - dieta, trening, regeneracja
a) tydzień - jak tak to cud

b) miesiąc - jak tak to oma i meta i dieta cud

c) 3 miesiące i więcej - dieta, trening, regeneracja

pozdr,
kamel
--
...
Napisał(a)
testosterol 

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
Raczej tak zeby do wakacji sie wyrobic:P Diete mam kolega mi zrobił - na bazie diety ckd ( by qazar):P
...
Napisał(a)
No to gainer ewnetualnie białko zalezy czego ci w tej diecie brakuje.
Być stróżem prawa to jest pomysł durny pierd**** wszyscy razem policyjne kur**
...
Napisał(a)
calkiem powaznie za taka kase to jedz do supermarketu i nabadz : piersi z kurczaka, schab wieprzowy, tunczyka w puszkach w sosie wlasnym , lososia surowego, ser bialy poltlusty, jaja, do tego w workach : ryz, kasze, makaron
jedz 3500kcal dziennie w 5 posilkach bialko 2g/kg wagi, tluszcze 1g/kg wagi wegle - ruchome ( dodajesz jak nic sie nie dzieje , odejmujesz jak tyjesz)
pozdr
m,c
ps co do odzywek : matrix kreatynowy, whey, witaminy i mimeraly
jedz 3500kcal dziennie w 5 posilkach bialko 2g/kg wagi, tluszcze 1g/kg wagi wegle - ruchome ( dodajesz jak nic sie nie dzieje , odejmujesz jak tyjesz)
pozdr
m,c
ps co do odzywek : matrix kreatynowy, whey, witaminy i mimeraly
IHS TEAM
...
Napisał(a)
Co do jedzenia to tez rzeczy co wypisales marek to jem:P wiec wiem co z jedzeniem:P chodzilo mi o to co napisałes w p.s.
Niestety nie moge nagrodzic was sogami poniewaz nie mam abonamentu:P Ale serdecznie dziekuje - na takie wypowiedzi czekałem:P
Niestety nie moge nagrodzic was sogami poniewaz nie mam abonamentu:P Ale serdecznie dziekuje - na takie wypowiedzi czekałem:P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!