Witam robilem podciagniecia na drazku I najprawdopodniej uszkodzilem sobie Mięsień mostkowo-obojczykowo-sutkowy, za dwa tygodnie lece do fizjoterapty. Mam niezmierny ciagly bol zprawej strony karku I I zmienny w obojczyku I lopatce. Do tego mam czasem zatkane ucho.
Boli mnie szyja nawet przy robiebiu bicepsa na stojaca czy nawet glupie pompki. Bol nie ustepuje juz od 3 tygodni.
Nie chce zabardzo robic przerwy od silowni.
Myslalem zeby chociaz nogi trenowac lub jakies inne cwiczenia robic ale unikac treningu plecow I barkow bo przy tym najbardziej kark mnie boli
Czy mial ktos podobna sytuacje ?
Czy moze wogole przerwe zrobic od silowni na kilka tygodni I jesc na "maintance".
Najbardziej mnie drazni ze mam prace na siedzaca I tak naprawde siedze na dupie caly dzien bez zerowego ruchu I nie chce nabrac kilogramow obecnie wlasnie bylem na redukcji.
Zmieniony przez - SebastianoV w dniu 4/4/2024 1:28:07 AM
Boli mnie szyja nawet przy robiebiu bicepsa na stojaca czy nawet glupie pompki. Bol nie ustepuje juz od 3 tygodni.
Nie chce zabardzo robic przerwy od silowni.
Myslalem zeby chociaz nogi trenowac lub jakies inne cwiczenia robic ale unikac treningu plecow I barkow bo przy tym najbardziej kark mnie boli
Czy mial ktos podobna sytuacje ?
Czy moze wogole przerwe zrobic od silowni na kilka tygodni I jesc na "maintance".
Najbardziej mnie drazni ze mam prace na siedzaca I tak naprawde siedze na dupie caly dzien bez zerowego ruchu I nie chce nabrac kilogramow obecnie wlasnie bylem na redukcji.
Zmieniony przez - SebastianoV w dniu 4/4/2024 1:28:07 AM