Mam pytanie jakie odżywki dostępne na polskim rynku są najmocniejsze. Proszę o nazwy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
co to znaczy najmocniejsze odzywki
?co masz na mysli?odrzywki moga byc rozne skladem,przyswajalnoscia czy cena
odrzywki sluza do uzupelnienia diety w wegle lub bialko.odzywki to nie koksy

Las jest dla mnie wytchnieniem...
Lecz mięsni siła dzikim pragnieniem...
...
Napisał(a)
Dla ścisłości z tego co napisałeś żadne nie jest odzywką.
A w kwestii najlepszych odżywek na masę to polecam zaopatrzeć się w dobry gainer. Pomyśl też o kreatynie ale na początek gainer to będzie i tak dobry kopniak. Innymi specyfikami możesz sobie narazie nie zawracać głowy (bo twój staż treningowy wydaje się byc stosunkowo krótki)chyb aże masz kasę z którą nie masz co zrobić.
A w kwestii najlepszych odżywek na masę to polecam zaopatrzeć się w dobry gainer. Pomyśl też o kreatynie ale na początek gainer to będzie i tak dobry kopniak. Innymi specyfikami możesz sobie narazie nie zawracać głowy (bo twój staż treningowy wydaje się byc stosunkowo krótki)chyb aże masz kasę z którą nie masz co zrobić.
...
Napisał(a)
Odzywki to bialko i gainer. Kreatyna, HMB, Tribulus to suplementy. A wiec jesli chodzi o to czy gainer czy bialko to zalezy od Ciebie! Jesli ejstes ektomorfikiem to gainer, jesli endo to bialo, chociaz niektorzy polecaja zawsze bialko. Jesli chodzi o suplementy, to mysle, ze na temat 2,3,4... miejsca moznaby sie dlugo klucic, ale 1 jest chyba zagwarantowane kreatynie. Marka nie gra raczej duzego znaczenia. Znacznie wazniejszy jest rodzaj danego produktu. Np czy kreatyna jest zwykle mono czy creapure. Bialko czy sojowe cz egg itd...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
===> ...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===
Rzuc dziewczyne zanim ona rzuci Ciebie ;D
...
Napisał(a)
Niezaleznie na co sie zdecydujesz, szerokim łukiem omijaj syf typu Megabol, unikaj też gumy guar i innych gum oraz syntetycznych barwników i smaków w odżywkach.
Andrew Golota - simply the best !
...
Napisał(a)
Mnie nieźle pacał zestaw Fenuplast+ZMA+TT+Creafusion(2 opakowania)
PS:Chodź teraz TT juz bym niebral, niewiem na ile GRasika info jest real, ale wedlug niej TT aromatyzuje. Mam wachania co do prawdziwosci tych danych, ale troche mnie dobiły.
PS:Chodź teraz TT juz bym niebral, niewiem na ile GRasika info jest real, ale wedlug niej TT aromatyzuje. Mam wachania co do prawdziwosci tych danych, ale troche mnie dobiły.
...
Napisał(a)
bahamoocie...
troche chyba zostal wypaczony sens mojej wypowiedzi; nie przyroownooje sily ewentualnej aromatyzacji do tej, jaka jest po saa, a w tamtych moich dywagacjach zwroocilam uwage na fakt sprzezenia zwrotnego zwiazanego ze wzrostem t; kazde z nas jednak wie, do jakiego stopnia tt dziala
ponizej wrzoocam krootkie info od bryana; jak znajde chwile, rozejrze sie za czyms nowym:
"Tribulus extract is extremely safe and appears to have no undesirable side effects. One of the reasons Tribulus extract doesn’t seem to have any apparent side effects in research subjects is because it doesn’t push testosterone above "upper" normal levels. The body is seemingly up-regulating aromatization to accommodate for the increase in LH and testosterone. No studies have been done to date to support this but from the changes in testosterone and estradiol respectively I would say there is a good chance this is in fact what is happening."
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-09-10 09:11:38
troche chyba zostal wypaczony sens mojej wypowiedzi; nie przyroownooje sily ewentualnej aromatyzacji do tej, jaka jest po saa, a w tamtych moich dywagacjach zwroocilam uwage na fakt sprzezenia zwrotnego zwiazanego ze wzrostem t; kazde z nas jednak wie, do jakiego stopnia tt dziala
ponizej wrzoocam krootkie info od bryana; jak znajde chwile, rozejrze sie za czyms nowym:
"Tribulus extract is extremely safe and appears to have no undesirable side effects. One of the reasons Tribulus extract doesn’t seem to have any apparent side effects in research subjects is because it doesn’t push testosterone above "upper" normal levels. The body is seemingly up-regulating aromatization to accommodate for the increase in LH and testosterone. No studies have been done to date to support this but from the changes in testosterone and estradiol respectively I would say there is a good chance this is in fact what is happening."
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-09-10 09:11:38
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
zapytam wiec ponownie co autor mial na mysli piszac
'najsilniejsze odzywki' ??:D
wg mnie nasilniejsza odzywka - suplem
jest kreatyna
czysta i dobra
sprawdzona prze 90% cwiczacych
sprawdzona wielokrotnie przez badania itp :D
no i oczywiscie wszystko to co uzupelnia braki na ktore akurat cierpisz :D
'najsilniejsze odzywki' ??:D
wg mnie nasilniejsza odzywka - suplem
jest kreatyna
czysta i dobra
sprawdzona prze 90% cwiczacych
sprawdzona wielokrotnie przez badania itp :D
no i oczywiscie wszystko to co uzupelnia braki na ktore akurat cierpisz :D
...
Napisał(a)
co do TT:D
organizm ciagle dazy do homeostazy
i jesli cos mu urosnie to jesli da rade (na AAS czesto nei daje bo ilosci wprowadzane sa duzo za duzo, ale poki moze to sie broni) to zwalczy to w inny sposob
tyczy to nie tylko TT :D
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2004-09-10 11:16:52
organizm ciagle dazy do homeostazy
i jesli cos mu urosnie to jesli da rade (na AAS czesto nei daje bo ilosci wprowadzane sa duzo za duzo, ale poki moze to sie broni) to zwalczy to w inny sposob
tyczy to nie tylko TT :D
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2004-09-10 11:16:52
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!