Gatusso!
...
Napisał(a)
Cristiano Ronaldo 

Ronaldinho w formie naprawdę ciężko było przewrócić, a tak to Gattuso, Best (chuchro, ale się o niego przewracali), Maradona. Kurdę w **** jest i było takich zawodników trudnych do przepchnięcia i nie sposób ocenić, który z nich najsilniejszy.

Ronaldinho w formie naprawdę ciężko było przewrócić, a tak to Gattuso, Best (chuchro, ale się o niego przewracali), Maradona. Kurdę w **** jest i było takich zawodników trudnych do przepchnięcia i nie sposób ocenić, który z nich najsilniejszy.
...
Napisał(a)
C. Ronaldo jest silny, ale na pewno nie najsilniejszy
a niektóre propozycje tutaj mnie zabiły
a niektóre propozycje tutaj mnie zabiły

Red flags are flyin' high!
Manchester United!
Here we are !
...
Napisał(a)
C. Ronaldo jest strasznie słaby, bardzo łatwo go przewrócić i nie wiem czy wynika to z tego, że po prostu utrzymanie się na nogach przy walce bark w bark sprawia mu problemy, czy może z tego, że nie chce sobie fryzury zepsuć, więc od razu odpuszcza i kładzie się na murawie. Często rezygnuje z dalszego dryblingu, a mógłby spokojnie ciągnąć go dalej po przepchnięciu obrońcy. A ty Naviun jesteś fanem MU z tego co widzę, więc nie jesteś raczej obiektywny. Ja z kolei jestem antyfanem C.Ronaldo
.

...
Napisał(a)
Stwierdzasz czy jestem obiektywny po jednym moim poście?
To co jest złego w Ronaldo - brak walki. Straci piłke i koniec, rozklada rece i szuka sprawiedliwosci u sedziego.
Ale nie jest slaby fizycznie, daj spokoj..
To co jest złego w Ronaldo - brak walki. Straci piłke i koniec, rozklada rece i szuka sprawiedliwosci u sedziego.
Ale nie jest slaby fizycznie, daj spokoj..
Red flags are flyin' high!
Manchester United!
Here we are !
...
Napisał(a)
Nie wiem czy jest słaby fizycznie czy nie. Nie potrafię tego stwierdzić w 100% po jego zachowaniu na boisku, nie walczyłem z nim bark w bark, ale jedno jest pewne zachowuję się jak panienka i totalny mięczak.
...
Napisał(a)
zachowuję się jak panienka i totalny mięczak.
prawda w 100 %
prawda w 100 %
szukam luzu
...
Napisał(a)
mnie Ronaldo zirytował swoim płaczem
PN sport dla mezczyzn
a On płacze bo ma kontuzje albo ze Go z boiska zdejmuja
rozumiem przegrana np. w finale MŚ, ME czy nawet LM
ale nie przesadzajmy
PN sport dla mezczyzn
a On płacze bo ma kontuzje albo ze Go z boiska zdejmuja
rozumiem przegrana np. w finale MŚ, ME czy nawet LM
ale nie przesadzajmy
Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wzruszające filmiki piłkarskie
Następny temat