Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
155
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
6903
Jestem tuż po cyklu 10 tygodni na trenie i gh w dawkach 100mg e2d oraz 3ui ed. Do tego leciał prop w tle 100mg co 2 dni. Jakoś od ostatnich 2-3 tygodni zauważyłem, że mam strasznie nalany ryj. Poszedłem zbadać estro, wyszło 3x norma więc od razu to zbiłem. Pomogło może na chwilę. Przez ostatnie 2 tygodnie cyklu strasznie puchłem na twarzy, aż w końcu stwierdziłem, że przerwę cykl bo nie mogę na siebie patrzeć. Skończyłem cykl półtorej tygodnia temu, zeszło ze mnie 2 kg wody. Ogólnie ważę 6 kg więcej niż przed cyklem, w pasie tylko 1 cm więcej, więc się nie ulałem prawie nic. I teraz się zastanawiam skąd taka zmiana na twarzy? Odstawienie koksu za bardzo nie pomogło, chociaż myślałem, że to głowna przyczyna nalanej twarzy. Ulać fatem to się na pewno nie ulałem. Możliwe żeby przez 2 miesiące mi się tak twarz rozrosła od hormonu ? Ogólnie to mój pierwszy kontakt z gh, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że aż tak by mi się rozrosła twarz od 3 jednostek po 2 miesiącach. Różnica jest serio mega jak patrzę na zdjęcia sprzed cyklu, wszyscy mówią, że przytyłem jak patrzą na twarz. Chodzi TYLKO o poliki, twarz jest dużo szersza, podbródka nie mam. Może to wynika z ogólnie sporej nabranej wagi, no bo 6kg to nie mało. Zbadam estro jeszcze raz ale jakoś wątpię, że to jest to. Chyba pozostaje mi tylko redukcja i zrzucenie 3-4 kg i zobaczymy. Chociaż niechętnie bo sylwetka jest naprawdę spoko.
Zmieniony przez - azizzz w dniu 2020-09-07 00:38:15
Zmieniony przez - azizzz w dniu 2020-09-07 00:40:37
Szacuny
597
Napisanych postów
2062
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22529
Jeśli masz taką tendencję to nie zależne czy e2 będzie w górze czy nie twarz może ci tak reagować. Jednemu idą pierwsze łapki drugiemu nogi a tobie może iść w twarz. Redukcja sobie z tym poradzi, ale będzie problem z saa na przyszłość
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2020-09-11 23:01:58
Szacuny
3
Napisanych postów
155
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
6903
rarytas1
Jeśli masz taką tendencję to nie zależne czy e2 będzie w górze czy nie twarz może ci tak reagować. Jednemu idą pierwsze łapki drugiemu nogi a tobie może iść w twarz. Redukcja sobie z tym poradzi, ale będzie problem z saa na przyszłość
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2020-09-11 23:01:58
Tutaj masz rację. Mam tendencję do ulewania twarzy na cyklu, chociaż zawsze po odstawieniu wszystko schodził, niestety nie tym razem i trzeba zredukowac, bo tym razem to akurat fat a nie woda skoro po odstawieniu nie zeszlo wszystko. Po mnie nawet widać 250 enenu tygodniowo, bo taką mam dużą tendecję.
Zmieniony przez - azizzz w dniu 2020-09-13 11:54:35
Zmieniony przez - azizzz w dniu 2020-09-13 13:11:13