Zawsze zastanawiało mnie jak więźniowie budują masę? Mówią, że aby urosły mięśnie potrzebna dobra dieta. W więzieniu aż tak ich dobrze karmią z naszych podatków, a tymczasem tysiące uczciwych ludzi nie ma co do gara włożyć? Jak to jest?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
regularne posilki+duzo wolnego czasu+koks w pierdlu i sukces :)
desiderata
...
Napisał(a)
a w wiezienie siedzą od małego?
Pytajacy nie bierze pod uwage, że typy ida siedzieć w wieku 25-30 lat. No i za dużo filmów
Pytajacy nie bierze pod uwage, że typy ida siedzieć w wieku 25-30 lat. No i za dużo filmów

...
Napisał(a)
ta, najwieksi wychodzą z wiezienia..
Moja siłownia : http://www.sfd.pl/Siłka_by_Maćko-t906063.html
...
Napisał(a)
też mnie to zastanawiało właśnie jak Oni utrzymują tą mase ;d a Ja tak się męczę a do dyspozycji mam prawie wszystko
...
Napisał(a)
Mój sąsiad niedawno wyszedł z więzienie,spędził tam ok 6 lat poszedł siedziec jako szczypior wyszedł z prawie półmetrową łapą,gadałem z nim troche i wspominał,że po pierwsze to regularne posiłki i z tego co mówił wcale źle ich tam nie karmią (jak w domu)...pakują,odpoczywają,jedzą i tak w kółko, dostęp do koksów też jest ponoć ale no właśnie ale..... siłownie mają dosyc dobrze wyposażone a to dlatego ze sluzby wiezienne chcą aby goscie rozładowali emocje itd na treningu a nie na innych więźniach ale jak wiadomo kto ma dostac wpierdziel i tak dostanie... Tak wiec w pierdlu z opowiesci sasiada wynika ze źle z jedzonkiem nie maja wiec rosna...
1
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
wiesz- jakbys sie mial co wieczor po mydlo schylac, to tez bys szybko sobie spore miesnie wyrobil i je utrzymywal- dla wlasnego bezpieczenstwa ;)
...
Napisał(a)
często w wiezieniu mają dostęp do ssa i robią się świniaki.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!