Czy napoje izotoniczna są szkodliwe dla 15-16 latka ? Jakie są najzdrowsze i najlepsze według Was? Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Macie trening dla młodzieży oczekuje wzamian dla mnie ;)
- treningi dla młodzieży - materiały typu filmy
- Piłka nożna we Wrocławiu dla starszej młodzieży
- Wzorcowe Szkolenie Młodżieży
- Ajax Amsterdam-szkolenie młodziezy itp. lub inny film o szkoleniu druzyn..
- Trenowanie dzieci i mlodziezy - ogólna teoria
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak lubisz to pij, jak z cukrem to nie przesadzaj z jego iloscią, dają szybkiego kopa a potem insulinka powoduje spadek dobrego samopoczucia. tak wiec patrz na skład, te lepsze mają mało weglowodanów.
pamietaj tez ze napoj izotoniczny to nie jest red bull albo tiger
Zmieniony przez - Rusedski w dniu 2008-05-04 20:19:56
pamietaj tez ze napoj izotoniczny to nie jest red bull albo tiger
Zmieniony przez - Rusedski w dniu 2008-05-04 20:19:56
Sounds Like A Melody
...
Napisał(a)
Z tego co na napojach tych izotonicznych wyczytalem to dopiero od 16 roku zycia mozna pic, np. w Anglii bo tu teraz jestem nie sprzedadza Ci zadnego takowego napoju jak nie pozkazesz ze masz ukonczone 16 lat.
Tak ode mnie dodam ze za duzo tego pic nei mzona, w zeszlym tygodniu chloapczek tutaj w miescie wypil 3-4 takowe napoje i zmarl, fakt ze mial problem z sercem jak sie pozniej okazalo, a te napoje mu za bardzo cisnienie podniosly. Takze ja bym uwazal z tymi napojami :)
Pozdrawiam
Tak ode mnie dodam ze za duzo tego pic nei mzona, w zeszlym tygodniu chloapczek tutaj w miescie wypil 3-4 takowe napoje i zmarl, fakt ze mial problem z sercem jak sie pozniej okazalo, a te napoje mu za bardzo cisnienie podniosly. Takze ja bym uwazal z tymi napojami :)
Pozdrawiam
Jestes Piekna Jak Piosenka - Wymiekam.
Powiedz jak Chcesz żeby Się do Ciebie zwracać Mała??
Chcesz Szacunku?? To Nie Udawaj!!!!
Chcesz Milości?? Czy Wolisz Obciągać??
...
Napisał(a)
Napój Izotoniczny to nie Energetyzujący.
Takowy Powerade nie podniesie Ci ciśnienia bo nie zawiera kofeiny i tauryny jak to się ma w Tigerze czy Redbulu.
Takowy Powerade nie podniesie Ci ciśnienia bo nie zawiera kofeiny i tauryny jak to się ma w Tigerze czy Redbulu.
...
Napisał(a)
Wiem wiem że napoje izotoniczne to nie energetyczne. Ja nie pije ich dlatego zeby miec wiecej energi przed wysilkiem tylko pije je po meczach zeby zregenerowac organizm, wyczytałem że są w tym dobre i uzupełniają składniki, ktore utracimi po wysilku( nie wiem czy to prawda). Czy raz w tygodniu to nie za często na picie tego typu napojów ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Testy do I mazowieckej ligi trampakrzy starszych
Następny temat