:D
...
Napisał(a)
mefedron (prawdziwy nie od dila osiedlowego) - organizm siada jak po fecie i uzaleznia lepiej niz koks, treningu nie zrobisz bo jest za fajnie a jak schodzi to gowno zrobic mozna jedynie...
...
Napisał(a)
Fajny artykuł, SOG wchodzi. Wspominano w artykule o alkoholu, osobiście zależało by mi, aby było jeszcze parę zdań o szlugach
Tak na prawdę każdy z nas wie jaki mają wpływ na wydolność i formę, ale nie widziałem jeszcze dogłębnej analizy fajek względem kulturystyki
zdr

zdr
...
Napisał(a)
Dodam od siebie, ze kiedys wyczytalem art. ze jeden litr piwa nawadnia lepiej po wysiłku niz 2-3 litry wody, przewinąlem to koleżce to caly czas twierdził, że sie nawadnia nawet przy 5 czy 6 browarze
Co do MJ to zauwazyłem po znajomych
że spada im wydolnosc na treningu siłowym i aerobowym.
Amfetamina, zdażało się chłopakom z silowni trenogwac na fecie... efekt jak to na speedzie, krótsze przerwy, wiecej serii, wiecej potórzen, wieksza intensywnosc, szybkie odwodnienie... nie wiem jak z ich pikawami... na razie nekrologów nie widziałem, ale na pewno akcja serca i cisnienie były w górnych granicach wytrzymałości.
Ogólnie nie polecam, ulicznych wyrobów... ktos pisal o koce 20%, jak ja osobiscie powatpiewam w fetamine 20%, najczesciej 5-10% albo jakies zj**ane pochodne wymieszane ch** wie z czym, ale na pewno z niczym dobrym.

Co do MJ to zauwazyłem po znajomych

Amfetamina, zdażało się chłopakom z silowni trenogwac na fecie... efekt jak to na speedzie, krótsze przerwy, wiecej serii, wiecej potórzen, wieksza intensywnosc, szybkie odwodnienie... nie wiem jak z ich pikawami... na razie nekrologów nie widziałem, ale na pewno akcja serca i cisnienie były w górnych granicach wytrzymałości.
Ogólnie nie polecam, ulicznych wyrobów... ktos pisal o koce 20%, jak ja osobiscie powatpiewam w fetamine 20%, najczesciej 5-10% albo jakies zj**ane pochodne wymieszane ch** wie z czym, ale na pewno z niczym dobrym.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Ja osobiście mam warzenie ze, lepiej mi się mi trenuje jak złapię bucha :) ale wiadomo jak sie z jointami przesadza to brak motywacji i siły w ogóle, za to 1 lufe jak się spali to fajnie się podjeżdża.
Co do innych narkotyków to myślę ze ciężko ćwiczyć a jak kolega wyzej napisał na fecie to masakra bo w dni nie treningowe zejscie a przed treningiem krecha? po co komus takie katowanie siebie.
Zmieniony przez - zipkawa w dniu 2011-11-03 01:11:36
Co do innych narkotyków to myślę ze ciężko ćwiczyć a jak kolega wyzej napisał na fecie to masakra bo w dni nie treningowe zejscie a przed treningiem krecha? po co komus takie katowanie siebie.
Zmieniony przez - zipkawa w dniu 2011-11-03 01:11:36
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
cykl do oceny prop+winko+clen
Następny temat