Szacuny
0
Napisanych postów
151
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2152
PRZEGLĄD SPORTOWY
"Znany już jest prawdopodobny termin trzeciego starcia w formule PRIDE warszawiaka. Do trzeciej walki ma dojść w lipcu. Wciąż trwają ustalenia kto ma być przeciwnikiem Pawła Nastuli"
Myślę, że będzie to ktoś z trójki:
Coleman
Ogawa
Rizzo
... no chyba, że jednak Yokoi jak już ktoś wspominał
Szacuny
2
Napisanych postów
1240
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8095
Świetne Wkońcu jakeis info o Nastku Oby zrobił wielkie postepy Co do jego przeciwnika to ja nawet moge z nim walczyc Byle zeby pokazał sie jak z najlepszej strony
"Gdy Ty Sie Op*****lasz Ktos Inny Trenuje By Skopac Ci Dupe"
Szacuny
2
Napisanych postów
819
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8552
Lepiej żeby nie był to Yokoi, bo jest uważany za przeciętnego fightera. Ogawa już cośtam znaczy a najlepsze byłoby starcie z colemanem, bo ostatnio zrobiło się o nim głośno, ale na 90% do tej walki nie dojdzie moim zdaniem. Mam nadzieję że nie będzie to Rizzo, ostatnio przegrał walkę z zawodnikiem, z którym powinien wygrać, a poza tym jest zbyt groźny w stójce.
Szacuny
0
Napisanych postów
371
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4804
Kharitonov to raczej nie bedzie, na ostatniej swojej walce z Overeemem nałapał sie kontuzji barku.No chyba ze juz z nim wszytko ok Nastek vs Thompson ? :_)
Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17160
Skosy dadzą mu kogoś teoretycznie słabszego - w końcu musi wygrać, żeby gale z jego udziałem przyciągały pieniążki (znaczy się: klientów ). z drugiej strony Nastek pewnie wynegocjował, że będzie walczył z czołówką (sam o tym mówił, że interesuje go tylko czołówka Pride).
Pomyślmy więc, kto mógłby spełnić te dwa kryteria?
Uczestnicy OW GP odpadają. Zresztą, myślę, że z Yoshidą to będzie jego ostatnia zakontraktowana walka w Pride. Bracia E. też odpadają. Na kogo więc można by postawić?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba