Szacuny
18
Napisanych postów
1024
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20096
Witam. Od dłuższego czasu biore TSE i postanowilem, ze zrobie przerwe w jego braniu, lecz nie w odchudzaniu. No więc co byscie mi polecili "brac" na spalanie tkanki tłuszczowej? Gdzies czytalem, ze m.i. herbata czerwona bardzo dobrze działa na chudniecie.
Szacuny
4
Napisanych postów
404
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1292
no np zjesz 2 szklanki otrab wieczór a rano masz rewolucje xD ale to skrajnie prawda bo kto je tyle otroba?! ;D aale 3 łyzki do posilku kazdego wspomagaja trawienie.;_)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
TSE to bardzo słaby spalacz. Możesz pić przed treningiem mocną kawę, będziesz miał podobny efekt.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej, to wklej tu wypełnioną ankietę z podanymi parametrami.
Szacuny
18
Napisanych postów
1024
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20096
no okey, wszystko super fajnie, ale nie chciałbym aby mnie ktos ocenial czy wszystko dobrze robie, bo robie, tylko co jeszcze moze mi pomoc (z naturalnych produktów) przy spleniu tłuszczu??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Suplementy i dodatki dobiera się do konkretnego przypadku. Nie ma środków uniwersalnych i dlatego podawanie parametrów jest ważne.
Możesz oczywiście pić duże ilości zielonej herbaty, czy wspomagać się jakimiś suplami, ale dużo ważniejsze jest odżywianie i metody treningowe niż takie detale.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
suple są tylko wisienką na torcie jak dieta słaba i trening to wtedy kicha i nawet najlepsze suple nie pomogą dieta i trening to ok 90% sukcesu są np diety dobierane pod kątem grupy krwi poczytaj sobie jako ciekawostkę http://www.faceci.com.pl/dieta.html nie ma nowego wydania ale to i tak jest cenne w wiedze