Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mało trafiony środek i pod htz i pod BB
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
To może ty napisz coś więcej w jakim celu planujesz to nebido ?
...
Napisał(a)
Przyjmowałem Testosteronum Prolongatum, co 5 dni. Teraz lekarz oczywiście po uzgodnieniu ze mną zaproponował Nebido. Komfort, nie trzeba co chwilę się kuc, nie ma wahań.
...
Napisał(a)
Czego nie ma ?? Ładnych bajek ci nawciskal na 10 lekarzy 1 przepisuje nebido które totalenie się nie sprawdza
Skoki testa
Skoki e2
Imiekcja 4 ml ( bolesnosc)
Cena
Jak dla mnie to najgorszy wybór na htz
Skoki testa
Skoki e2
Cena
1
...
Napisał(a)
Znam jednego faceta co to używa z lenistwa nie spodziewaj się żadnego efektu wow po prostu będziesz miał testosteron trochę ponad połowę normy i możesz się czuć dziwnie w pierwszych dniach po zastrzyku.
...
Napisał(a)
Fakt zastrzyk długo trwa, ale do przeżycia, tragedii nie ma. Czuję się ok.
...
Napisał(a)
lodzianin1Czego nie ma ?? Ładnych bajek ci nawciskal na 10 lekarzy 1 przepisuje nebido które totalenie się nie sprawdza
Skoki testa
Skoki e2
Cena
Czemu mają być skoki teścia ?
...
Napisał(a)
Bo po strzale jest najwyższy i z czasem opada. Osobiście nie brałem nebido bo w dopingu nie widzę zastosowania, ale nawet jako trt też mnie nie przekonuje z powodów które wymienił łodzianin.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wysokie estro 4x.. wahania libido
Następny temat