Jadl to ktos? ktos probowal? podzielcie sie wrazeniami ;)
sa tanie i maja sporo bialka, okolo 16g/100g tylko... czy sie to da zjesc i jak jest z aspektem zdrowotnym (pomijajac fakt, ze maja duzo cholesterolu, chociaz mniej niz jaja, wiec sie nie przejmuje tym zbytnio).
podobno jak sie je gotuje to wszedzie smierdzi moczem
wiec na sama mysl sie wzdrygam, co wy na to?
w dwoch zdaniach: jak smakuja?, czy sa jakies przeciwwskazania zdrowotne przy wlaczaniu ich do codziennej diety?
sa tanie i maja sporo bialka, okolo 16g/100g tylko... czy sie to da zjesc i jak jest z aspektem zdrowotnym (pomijajac fakt, ze maja duzo cholesterolu, chociaz mniej niz jaja, wiec sie nie przejmuje tym zbytnio).
podobno jak sie je gotuje to wszedzie smierdzi moczem

w dwoch zdaniach: jak smakuja?, czy sa jakies przeciwwskazania zdrowotne przy wlaczaniu ich do codziennej diety?