...
Napisał(a)
Witam Panowie i Panie, opiszę w skrócie swój problem. Otóż moja przygoda z siłownia zaczęła się dobre kilka lat temu, starałem się ćwiczyć regularnie ale moje zycie wyglądało ciągle w stresie, pijalem dużo kaw energetykow do tego stosowałam przedtreningowki w dużych ilościach. Sen jaki odgrywał rolę w moim zyciu był znikomy bo niekiedy sen miałem ok 4 godzin. Ogólnie całe życie na wysokich obrotach. Zacząłem pewnego pięknego dnia rozglądać się za sterydami. Dużo czytałem itd więc i umiałem dawkowac. Zamówiłem dobry towar u gościa fb który prowadzi grupę i każdy chwalił Jego towar więc i ja zaryzykowalem. Po 4 tygodniowej kuracji zaczely dziac się cuda. Duszności zawroty w głowie ból w klatce, trzęsienie całego oramganizmu, omdlenia. Udałem się do lekarza i on wysłała do szpitala na serię badań. Serce przebadane, nerki ogólnie wszystko co możliwe, laboratoryjne badania krwi bo lekarz został poinformowany o moim trybie życia jak i o sterydach. Po wizytach u lekarzy stwierdzono że mam nerwice serca czy jakoś tak. I tu mojemu zdziwieniu trafili ponieważ dostałem hydroksyzyne 25 mg i jest o niebo lepiej lecz nie do końca. Wyczytałem gdzies tu na forum kiedyś że ktoś miał podobny problem i działał u niego lek o nazwie Paroksetyna. Ktoś mógłby się odnieść do tego bądź dać jakieś wskazówki co dalej mam czynić? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
e-liteBalearicNapisz na priv, pomogę ci.
Na nerwicę serca żadna paroksetyna bo więcej skutków ubocznych niż korzyści
Masz lęki , odczuwasz niepokój w dziwnych sytuacjach ? Np przy wyjściu do dużej ilości ludzi ?
Badaleś acth i kortyzol ?
To może być bardziej złożone niż myślisz
Napisz
A Ty co doktor ?
Po kilku latach intensywnej nauki. Od dziecka interesowało mnie kilka dziedzin lekarskich których uczę się cały czas
Kiedyś chciałem być neuropsychologiem ale wyszło jak wyszło, teraz uczę się już w wolnych chwilach dla siebie
Wiedzę posiadam, na ile mogę to pomogę.
2
...
Napisał(a)
Przeczytaj to co napisales i zastanow sie czy powinienes takich rad szukac na forum.
1
...
Napisał(a)
To gdzie mam iść do weterynarza? Naprawdę już ręce opadają na lekarzy a z tego co widzę znajdzie się taki ktoś jak Ty który zawsze wie lepiej i zamiast pomoc woli się nabijac. Nie wnosisz nic do tematu to po co Się udzielaasz?
...
Napisał(a)
Wlasnie ci kolega grzecznie napisal ze to forum o dopingu, cyklach i srodkach dopingujacych a nie poradnia lekarska.
Teraz dotarlo czy jeszcze dosadniej?
Teraz dotarlo czy jeszcze dosadniej?
...
Napisał(a)
Raczej temat do działu zdrowie niż doping.
Może warto iśc do dobrego endokrynologa i powiedzieć mu co brałeś, zleci badania i Cię postawi na nogi. Możesz miec bałagan w hormonach.
Może warto iśc do dobrego endokrynologa i powiedzieć mu co brałeś, zleci badania i Cię postawi na nogi. Możesz miec bałagan w hormonach.
1
FLUCTUAT NEC MERGITUR
...
Napisał(a)
Poradnia psychiatryczna - tam szukaj pomocy .
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Zdecydowynie tak. Wymieniasz dwa zupelnie inne leki. Co prawda co prawda oba stosowane w psychiatrii ale dzialajace w zupelnie inny sposob. Jak chydroksyzyna Ci pomogla to moze lekarz przepisze Ci ja okresowo i nie bedziesz sie musial babrac w SSRI jakim jest paroksetyna
OnGear
...
Napisał(a)
Napisz na priv, pomogę ci.
Masz lęki , odczuwasz niepokój w dziwnych sytuacjach ? Np przy wyjściu do dużej ilości ludzi ?
Napisz
Napisz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!