Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38
Siema
Mam pewnie bardzo głupi problem ;/ Chcę zapisać się do klubu piłkarskiego,pytałem wielu kolegów czy nie mają ochoty niestety nikt nie wyraził chęci. Natomiast samemu tak mi cięzko się zebrać i pójść,chodzi głownie o to jak zachować się w szatni przedsawić itd ;/
Szacuny
15
Napisanych postów
5872
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
26975
Dostaniesz od każdego "porządkowego" i będziesz w drużynie hehe
A tak poważnie to nie ma się czego obawiac w końcu każdy zawsze gdzieś wchodzi w nowe środowisko - szkoła czy praca, wiadomo, że na początku każdego musisz poznac a później to już z górki najważniejsze jest to żebyś się zapisał a nie odkładał na później bo może byc juz za późno tak jak to było w moim przypadku no i niestety reprezentacja na tym ucierpiała hehe
SERCE W BIELI KREW W CZERNI NA ZAWSZE WIELKIEMU JUVENTUSOWI WIERNI
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Szacuny
1
Napisanych postów
633
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
15148
Wbijasz normalnei na trening, w szatni wszystkim ' siemanko' i podczas treningu na pewno zalapiesz jakies jakies nowe znajomosci, chocby w gierce albo w treningu parami. Nie obawiaj się tego ;)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
My też mamy "nowego". Pierwsze treningi były dla Niego ciężkie, wiadomo... Nikogo nie znał. Mało mówił... Ale z czasem wszystko przeszło. Szybko się zaaklimatyzował :)
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
62
"Nie rozumiem zupełnie Wchodzisz do szatni, mówisz 'cześć wszystkim, jestem ... (tu wstawić imię), jestem tutaj nowy I problem z głowy "
Oj kolega nie ma racji.
Każdy Cie wyśmieje przy takim czymś.. Najlepiej.. Wejdz do szatni każdemu ręka na przywitanie, idziesz do trenera że chciałbyś się zapisać pewnie zada Ci pare pytań czy gdzieś wcześniej nie grałeś.. i tyle.. po paru treningach na bank znajdziesz se kolege i z nim będziesz sie trzymał to i nieśmiałość Ci przeleci w mgnieniu oka ;)