PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Pozdrawiam

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
georgu;) Dzięki Marek. Postaram się zastosować, chociaż ciężko przy takim "zalatanym" trybie życia ;)przechylić butelkę i już
Ktoś jeszcze ma jakieś rady? ;)
Kranówkę można filtrować (i ewentualnie wzbogacać w minerały), ale to kosztuje. Jeśli jednak woda wodociągowa jest kiepska, opłaca się - napoje czy nawet zupy na oczyszczonej wodzie będą o wiele lepsze w smaku.
Nie trzeba pić tej wody litrami, jak ktoś wyżej napisał - woda z zupy, owoców, warzyw, kefiru itp. też się liczy. Można pić herbaty - liściaste (zielona, biała, czarna) owocowe i ziołowe...
Niektórzy ludzie cale życie przeżywają bez wypicia kubka wody mineralnej czy kranowej, więc da się

Grzegorz8080Ile litrów wody wypijacie dziennie? Co uważacie o jakości wody z kranu (wiadomo, że zależy od miejsca zamieszkania) i czy używacie jakiś filtrów czy kupujecie każdorazowo nową butelkę? Ja mam straszny problem z piciem wody...macie na to jakiś sposób?
Pij tyle ile organizm się domaga, nadmiar i tak wydali więc nie ma sensu zapijać się na siłę.
Jak Ci nie smakuje kranówa, kup dzbanek z filtrem i zacznie Ci smakować.
Możesz dodawać sok z cytryny, limonki, pomarańczy, grejfruta, co kto woli dla smaku.
doping & zdrowie
doping & zdrowie
M-kaA jeszcze pytanie - czy lubisz i pijesz wodę gazowaną? Bo propaganda jest taka, by pić tylko niegazowane mineralki, a to nieprawda, gazowana woda, która dla wielu osób jest smaczniejsza , nie szkodzi.
M-ka ja idąc za radą Marka:
Marek PodgórskiWiesz co, ja wpadłem ostatnio na bloga Physio Profit i tam był taki post/ mini artykuł o piciu wody. Pamiętaj, że zawsze te braki możesz uzupełnić, jeżeli nie jesteś w stanie wypić 2 litrów wody w ciągu dnia to ugotuj sobie jakąś zupkę na 2-3 dni i najadaj się do syta a po posiłku zjedz 1-2 porcje owoców lub warzyw. Takie jak lubisz, ważne, żeby to było robione regularnie ;)
przeczytałem sobie tego bloga i gazowana odpada, tym bardziej, ze ja mam wrażliwy żołądek bardzo...
Ale dobra wiadomość jest taka, że wczoraj kupiłem sobie wodę wysoko zmineralizowaną i troszkę się przemogłem, wiadomo, że nie będę zaraz pił 5 litrów wody;p ale małą buteleczkę dałem radę wypić i wiecie co? Przestał mnie męczyć od razu kwach w żołądku ;)