Najlepiej gdybyś poczytał o prawie bądź skonsultował się ze specjalistą od tych spraw. Generalnie nie powinni Cię ścigać w Polsce, gdyz po prostu im się to nie opłaca.Sprawa może się umorzyć po pewnym czasie. Jednakże może być problem po powrocie za granicę, gdyż na pewno będziesz miał już lekko namieszane w papierach a wtedy jest nawet problem z wynajęciem mieszkania przez agencje. Być może będziesz nawet musiał spłacić dług wraz z odsetkami a te mogą być kilku krotnością długu.
Wniosek ?
Najlepiej przed powrotem do kraju uregulować wszystkie zadłużenia i mieć problem z głowy.
Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

też tak mam i zastanawiam się ile czy opłaca mi się wracać .. 6 lat z tego co koledzy mówią wymazuje wpisy ...
to według moich obliczeń za rok od końca kontraktu licząc można by było łudzić się ze już to przedawnione
==>jak pomogłem to dawaj soga<==
też tak mam i zastanawiam się ile czy opłaca mi się wracać .. 6 lat z tego co koledzy mówią wymazuje wpisy ...
to według moich obliczeń za rok od końca kontraktu licząc można by było łudzić się ze już to przedawnione
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

a konto w banku pewnie też niedostanie albo wraz z nim blokadę na nim
ja mam komornika na karku w kraju i zakładałem nowe konto w pewnym banku, nie minęły 2 tygodnie a już mi blokadę przyj**ali z owego tytułu .
chętnie bym spłacił ale K.... normalnie nie ogarnę u nas w kraju dobrej tyry bo moment mnie coś mieli ..wiecie OCB...
taka nasza polska rzeczywistość..
pracujesz a tu nagle z dnia na dzień wstajesz i hoojnia-mulnia w głowie i szmery bajery ....
pełne obcięcie że wszystko leci z rąk - lekarz na to wszystko w porządku itp i co do kogo to przypniesz jak nie do siebie ... za damski hooj dla przykładu ... co 100tny kowalski wp****** niema zmiłuj się żeby reszta szanowała sobie co z łaski ma i tyle
tak że jak ktoś może pomódz wydostać sie z tego policyjnego kraju do innego to chętnie skorzystam ...
ale ryzyk fizyk otwarty na sugestie ..
Zmieniony przez - coolloos w dniu 2012-06-23 14:28:39