Cavior sponsorem mojej nieobecności. Mam prawo do wypowiedzi i nikt bez powodu nie moze mnie banować.
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)

I pompki tez pierwszy raz takie pompki widze. A i jeszcze do tego młota. Skośne brzucha też pracują chyba jako mięśnie stabilizujące.
Cavior sponsorem mojej nieobecności. Mam prawo do wypowiedzi i nikt bez powodu nie moze mnie banować.
...
Napisał(a)

najlepsze są te brzuszki, ile tak zrobicie;-p
jeszcze boksowanie ze sztangielkami daj.ćwiczenia generalnie poprawiajace dynamike, poniewaz w boksie nie siła jest najważniejsza.
...
Napisał(a)
bic44 w której części są te brzuszki?
...
Napisał(a)
w IV
Mogliśmy być najwięksi ze wszystkich!
A teraz każdy z nas wpie***la BCAA!
...
Napisał(a)
Pompki na piłce robiliśmy często na treningach kosza
Nie wszyscy dostaną sie do raju ale patrzeć na gwiadzdy ma prawo każdy
...
Napisał(a)
Akurat nie mam tylko IV części. Jeśli macie jakieś foty nieznanych ćwiczeń, ale trudnych to je tutaj dawajcie.
...
Napisał(a)
3 i 4 najlepsze

...
Napisał(a)
to sa cwiczenia interwalowe
czesto stosowane w trenigach typu tabata
chodzi o to zeby w jednej chwili zaangazowac maksymalna ilosc miesni
przyspiesza to metabolizm, poprawia gospodarke tlenowa organizmu idaje wymierne rezultaty jak chodzi o wydolnosc
czesto stosowane w trenigach typu tabata
chodzi o to zeby w jednej chwili zaangazowac maksymalna ilosc miesni
przyspiesza to metabolizm, poprawia gospodarke tlenowa organizmu idaje wymierne rezultaty jak chodzi o wydolnosc
-World belongs to strong and brutal-
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!