Witam.Może ktoś będzie wiedzial czy Nitrobolon można łączyć w jednej dawce razem z Amino Whey System(aminokwasami hydrolizatu serwatki) i glutaminą?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jak łaczyć węglowodany z innymi suplementami?
- Jak rozpisac Cykl Hp z innymi suplementami....
- Pierwszy cykl kreatynowy - stosowanie i połączenie z innymi suplementami.
- OLIMP GLUCOSAMINE - można brać z innymi suplementami?
- jak łaczyc nitrobolon 2 z Whey fusion
- Magnez + b6 na stawy czy łączyć z innymi witaminami
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
30 minut przerwy ( przed i po)
nitro raczej osobno
nie merdac z bialkami
nitro raczej osobno
nie merdac z bialkami
...
Napisał(a)
Jeśli masz kaske to dolóż do Nitro jakąś kreatyne nawet zwykłe mono,bo nitro samo w sobie chyba ma jej mało-2 kolesi z siłki przy dobrej diecie i normalnym dawkowaniu nic specjalnego nie poczuli,Trzeci koles potroił dawki i wtedy to było to

...
Napisał(a)
Dzięki.Czyli jak to można jakoś sensownie rozpisać? Planowałem tak:Rano 30 min przed śniadaniem aminokwasy+glutamina +nitrobolon ,30 min przed treningiem nitrobolon, zaraz po treningu aminokwasy+glutamina+nitrobolon.Po 30 min posilek węglowodanowo białkowy.Wieczorem znowu 30 min przed posiłkiem aminokwasy.Może jak nitro nie brać razem z aminkami i glutaminą ,to łyknąć np przed treningiem i jeszcze jakos zmiescic te pozostałe 2 porcje w dni treningowe miedzy posiłkami?Czy koniecznie trzeba brac nitro rano i po treningu,czy mozna o innych porach?
...
Napisał(a)
glutaminę i aminki po treningu 5g i 4-5 tabletek. z carbo lub jakimiś węglami :)
nitro z rana i przed treningiem
polecam po 6-8 kaps w porcji
nitro z rana i przed treningiem
polecam po 6-8 kaps w porcji
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
Dzięks łapcie sogacze.A kretkę lub Hmb mogę mieszać razem z nitro ?Kupilem ale miałem wziąśc jak skończę nitro.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!