Witam uzywal ktos te przedtreningowke ?? Jak tak prosze o opinie ew jeszcze na oku mam SAW to tez prosze o opinie ale bardziej zalezy mi na nitrox a malo jest na jej temat.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Miałem próbke jakoś 4 dni temu, pompa nawet przyjemna , pobudzenie ciężko ocenić bo brałem do tego 1 caps diablosa i 1 caps scorcha, ogólnie trening udany, ale czy bym polecił to nie mam pojęcia, ciężko po 1 samplu wydawać werdykt.
EDIT: Przypomniało mi się, 10g cukru w porcji, co skreśla supel do większego zakupu bo po co płacić za 80% cukru w składzie 100zł.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-04-22 12:23:20
EDIT: Przypomniało mi się, 10g cukru w porcji, co skreśla supel do większego zakupu bo po co płacić za 80% cukru w składzie 100zł.
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-04-22 12:23:20
...
Napisał(a)
zależy z czym miałeś już doczynienia, jak bys wypełnił ankiete działu było by łatwiej doradzic
...
Napisał(a)
UNS Agmatine , 124porcje za 100zł (licząc po 1g) a składnik nowy i coraz bardziej popularny i podobno nic na pompe niż agmatyne nie ma lepszego.
Ew. IHS double impact (agma,argi,cytru)
Lub z tańszych UNS Citrumal/SFD AAKG ~ 50zł za 50porcji po 5g
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-04-22 14:35:03
Ew. IHS double impact (agma,argi,cytru)
Lub z tańszych UNS Citrumal/SFD AAKG ~ 50zł za 50porcji po 5g
Zmieniony przez - Vaadeer w dniu 2014-04-22 14:35:03
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!