Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
484
a czy mozna na dzien normalnie sie kremem nawilzajacym smarowac zeby troche "podleczyc" skore ?? tzn. chodzi mi o wyglad zeby wygladala jakos a nie zebm wygladal jak bym mial luszczyce ...
pozdro
Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
JA osobiscie używałem perłe inków ... fakt faktem ze jest droga ale wg mnie sie opłaca bo efekty są moze nie porażające ale na tle innych produktów naprawde moge polecić własnie perłe ... pozdro
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
1
Napisanych postów
18
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
153
oprócz tego na blizny po syfach, pryszczach, i tym podocnych gównach dobry jest ALCEPALAN (ok5zł w aptece) ja osobiscie uzywam GLICOLu i on mi pomaga kosztuje 25 zł!!!! a za krem z masy perłowej (No scar) dałem jakies 65 zł:( !!!! a pojemnlość ta sama! Glicol w tym kremie co można kupić na Allegro za te 25 zł ma jedna bardzo dobra właściwośc- złuszcza skóre chorobnowo zminiona.... a to wbrew pozorom jest super! bo po strarej skórze s******lo.... tradzikiem warto dac sie złuszczyć i miec spokój- z gory mowie- pierwsze kilka dni wyglada fatalnie:/ ale ja po 14 dniach juz mam prawie dobrą skóre:) a miałem fatalna:( ! pozdro!!!!
Szacuny
1
Napisanych postów
18
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
153
[http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50753946] prosze bardzo!!!! krem zaczyna działac dopiero po 3-4 smarowaniach, na poczatku tylko szczypie, potem chora skora zaczyna sie luszczyci powstaje nowa!!!! proste nie??? P_O_Z_D_R_O