Witam ponownie teraz mam kolejny dylemat wczoraj wszyscy chwalili no-xplode a dzisiaj się dowiedziałem ze to jest stack tylko przed treningowy nie jak nitrobolon czy tam xpand. A już zamówiłem puszkę tego dobrze ze mala. Z czym to połączyć oprócz z mono czy tam jablczanem? można dorzucić nitrobolon 2? albo cokolwiek żeby ten cykl był porządny? Jak to dawkować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no-xploda bedziesz bral przed treningiem tylko
a dorzucic mozesz :
green magnitued / storm / cell pump
bedzie ekonomicznie i cenowo ok
a dorzucic mozesz :
green magnitued / storm / cell pump
bedzie ekonomicznie i cenowo ok

Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
...
Napisał(a)
skoro jest to dopalacz przed treningowy to w jakim celu go brac rano?... Ja osobiście biorę 2 puche XP z mono i efekty są bdbd... pozdro
...
Napisał(a)
Z czym to połączyć oprócz z mono czy tam jablczanem? można dorzucić nitrobolon 2? albo cokolwiek żeby ten cykl był porządny? Jak to dawkować?
czemu nie na mono ani jabłczanie?, a nitrobolon2 myślisz na czym jest, na jabłczanie plus środki pompujące AAKG, jabłczan cytruliny itp.
połącz no-xploda z pojedyńczą formą krety, mono czy jabłczan to bedziesz miał cykl sporo lepszy niz na nitro
Dawkowanie
DT
5g krety rano naczczo
1-2 miarki NoXplode 30-40min przed treningiem
5g kretu po treningu
DNT
5g krety naczczo np. rano
czemu nie na mono ani jabłczanie?, a nitrobolon2 myślisz na czym jest, na jabłczanie plus środki pompujące AAKG, jabłczan cytruliny itp.
połącz no-xploda z pojedyńczą formą krety, mono czy jabłczan to bedziesz miał cykl sporo lepszy niz na nitro
Dawkowanie
DT
5g krety rano naczczo
1-2 miarki NoXplode 30-40min przed treningiem
5g kretu po treningu
DNT
5g krety naczczo np. rano
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy!
...
Napisał(a)
Ok a No xplode + storm co o tym sadzicie? No przed treningiem storm rano i po treningu..
...
Napisał(a)
OK to też dobre połączenie
...
Napisał(a)
a te No xplode tylko mnie napompuje przed treningiem etc czy cos po cyklu z tym mi zostanie? najlepiej tego storma kupic no nie?
...
Napisał(a)
tak NoXplode pompuje, pobudza, lepsze skupienie, większa motywacja itp. teoretyczne wspomaga regeneracje prze zawarte w nim No-boostery
Storm to stack kreatynowy, spoko możesz go połączyć z NoXplode

...
Napisał(a)
to co zostanie po cyklu bedzie zalezec glownie od diety.
mozesz laczyc albo z pojedynczymi formami, albo ze stackami typu storm/gm itp...
mozesz laczyc albo z pojedynczymi formami, albo ze stackami typu storm/gm itp...
...
Napisał(a)
Witaj
Mam No Xploda i tak jw - dobre pobudzenie , fajny kop, żyły widoczne konkretnie i dobra pompa . ( opisałem co u siebie zaobserwowałem)
Po kilku pierwszych trenach i porcjach miałem tępy ból głowy następnego dnia ale po 2 tyg było oki.
Dbaj o odstęp posiłek przed Tr do No Xploda. Zauważyłem że krótsza przerwa osłabiała pobudzenie.
Mam No Xploda i tak jw - dobre pobudzenie , fajny kop, żyły widoczne konkretnie i dobra pompa . ( opisałem co u siebie zaobserwowałem)
Po kilku pierwszych trenach i porcjach miałem tępy ból głowy następnego dnia ale po 2 tyg było oki.
Dbaj o odstęp posiłek przed Tr do No Xploda. Zauważyłem że krótsza przerwa osłabiała pobudzenie.
hmmm :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
massacra, mono, jablczan jak kiedy i co?
Następny temat