Szacuny
5
Napisanych postów
1941
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14384
Nie smiejcie sie,to nie jest nocne moczenie:P Jednak od jakiegos czasu zauwazylem,ze po obudzeniu sie strasznie jestem spocony,tak nienaturalnie,wczesniej tak nie mialem pare dni temu zmienilem sobie kordle z takiej grubej zimowej na ta co w niej spie w cieplejsze pory roku ale poce sie tak samo.Drugi problem to taki,ze codziennie budze sie w nocy albo nad ranem i ide do lazienki siusiu,wczesniej tez tak nie mialem Co mi moze byc??
Szacuny
5
Napisanych postów
1941
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14384
"było już było ... " no to duzo sie dowiedzialem...
szukalem strona po stronie do ostatniej w tym dziale<30>,owszem bylo pare tematow podobnych ale raczej nikomu nic konkretnie doradziliscie,jedna osobe wyslliscie do psychiatry nawet:P,rozne przypuszczenia padly na temat pocenia sie : zla dieta,zbyt duza temperatura w pokoju w ktorym sie spi,pocenie sie na tle nerwowym,pocenie sie bedace objawem choroby,ktora akurat sie przechodzi.A nie jaki madry Jakryc na pytanie dlaczego ktos siusia o godzinie 5-6 odpowiedzial,ze on tez ma pelny pecherz o tej wczesniej porze dnia...zostawie to bez komentarza,bede dzisaj u lekarza prywatnie,dermatologa ale przy okazji spytam sie o te pocenie,moze cos bedzie wiedziala
Zmieniony przez - Rafi1980 w dniu 2006-02-01 13:26:47
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
284
To może ja spróbuje pomóć, miałem to samo, rano budziłem sie cały mokry. Podobno jest to spowodowane brakami potasu w organiźmie lub brakiem czegoś tam jeszcze. Moja terapia wyglądała następująco: włączyłem do diety pomidory (jadam przynajmniej 1 dziennie - podobno zawierają potas), oprócz tego zażywam mikroelementy z witaminkami (bodymax) i pijam wapno (pije je bo lubie herbate z wapnem).
Z pomidorami radziłbym spróbować (również sok pomidorowy) - po kilku dniach nadużywania pomidorów zauważyłem, że poce się mniej.