Siema mam pytanie jak można by znokautować przeciwnika prostym w boksie? Ogólnie bo ja moge tylko na sparingach używać prostych żeby je umieć w perfekcji a chciałbym kogoś znokdaunować albo znokautować bo akurat mam takiego sparing partnera który nawala z całej siły i chce mi dać nokaut więc jak znokautować prostym?? Z góry dzięki za każdą odpowiedź
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Musi być prawy prosty wyprowadzony w tempo mocno i stanowczo noi trzeba mieć trochę siły żeby on poczuł ten cios ,nie mówię żebyś niewiadomo ile wyciskał ale drążek ,dipy coś w tym stylu . Ssanie marchewki .
2
...
Napisał(a)
MMAUderz prosto w brodę.
Körwa !! Nie wiedziałem że jesteś ekspertem w boksie !
...
Napisał(a)
aa3A ja nie wiedziałem, że drążek ma przełożenie na siłę ciosu prostego....drążek...
1
...
Napisał(a)
aa3Musi być prawy prosty...
No to masz z lewego

aa3...drążek ,dipy coś w tym stylu . Ssanie marchewki .
Niby się wiele w życiu widziało, a jednak co jakiś czas i tak ktoś potrafi zadziwić

3
...
Napisał(a)
Nie da się tego od tak powiedzieć jak to zrobić to musi być okazja, każda walka jest inna, inaczej przeciwnik się może ułożyć, kolejna sprawa kto na sparingach się nokautuje
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Prawda głupota się nokautować na sparingu. A jak chcesz komuś dac lekcje to o wiele boleśniejsze jest zamęczanie do końca i bicie ciosów na wątrobę ale na tyle lekko żeby się nie poddał po pierwszym ;D ale to jest sadyzm :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!