Witam , czy mozna pominać dawkę i brać np. lek co drugi dzień ? mierzę cisnienie mam 105/78 czy wtedy przyjąć Noliprel ?zauwazyłam że po godz. cisnienie mi spada bardziej , boli mnie głowa za to tętno rosnie ponad 80 a ostatnio miałam skoki na 96,100 , czuję sie wtedy cała rozdygotana , czy to jest normalna reakcja , że spadek cisnienia powoduje wzrost tętna ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Takie informacje proponuje zasięgnąć u swojego lekarza prowadzącego.
Najwidoczniej zostały nieodpowiednio dobrane leki.
Najwidoczniej zostały nieodpowiednio dobrane leki.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
spiskaWitam , czy mozna pominać dawkę i brać np. lek co drugi dzień ? mierzę cisnienie mam 105/78 czy wtedy przyjąć Noliprel ?zauwazyłam że po godz. cisnienie mi spada bardziej , boli mnie głowa za to tętno rosnie ponad 80 a ostatnio miałam skoki na 96,100 , czuję sie wtedy cała rozdygotana , czy to jest normalna reakcja , że spadek cisnienia powoduje wzrost tętna ?
Od takich pytań jest lekarz prowadzący w stacjonarnej przychodni.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dokładnie, być może będzie zmienić lek bądź dawkę a to leży w kompentencji lekarza prowadzacego.
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!