U mnie wpływ na zapamietywanie będzie trudny do zaobserowawnia, gdyż akurat ta umiejętność obecnie nie jest zbyt mocno angażowana. Z drugiej strony tutaj zawsze było bardzo dobrze. Może nie studiuje 2 języków, ale kierunek który ukończyłem chociaż może nie szczególnie wymagający to jendak aktualnie jeden z najpopularniejszych i obłożenie około 20 osób na miejsce pewien odsiew zapewnia, więc sądze ze założyć można iż grupa odniesienia jest przyzwoita, a często bywało tak, że nie chodząc na wykłądy siadałem dzień wcześńiej i zdwałem np na 3+, gdzie spora część po tygodniu nauki oblewala.
Pomijając zwiększenie możlwości pamięciowych (co trudno mi zaobsewowac i stwierdzić) to g**** działa!! ; więcej- działa bardzo dobrze! Nie tak jak piracetam, gdzie rzeczywiście odczuwałem subtelne działanie i może dałbym się przekonać, że to placebo, tutaj wyraźnie czuje spore podniesienie możliwości w wielu obszarach. Nie che mi się wdawać w szczegóły. Działa i tyle. Jestem bardzo zadowolony i szczerze to niespodziewałem się, że będzie aż tak dobrze.
Jeszcze kilka dodatkowych inf. Pół gimnazjum i 2/3 liceum ostre ćpanie i być może spalone wtedy neurony odradzają się powoli z popiołów. Poza tym leci jeszcze piracetam i cholina a dawki noopepepta biorę większe niż zalecane. Środek mam w prochu i dokładnie nie jestem wstanie podac przyjetych dziennie mg, ale wychodzi około 60-90mg w 2 lub 3 dawkach.
Oczywiście - być moze kwestia osobnicza i na niektórych nie zadziała wcale. Na mnie działa bardzo dobrze i jestem mega zadowlony.
aaaa i jeszcze jedna ważna uwaga: ten chwilowy power, zaraz po wzieciu to nie jest to

. To o czym napisałem zacząłem odczuwać po dobrych kilkunastu dniach brania. Jak dotąd tendencja wzrostowa :)
Wypłodziłem alaborat, ale może pomoge komuś kto się wacha i potem będzie równie zadowolony co ja (nie gwarantuje), bo /powtorze po raz kolejny/ ja jestem bardzo zadowlony.