Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Nowe Lamborghini Pudziana za 1500 000 zł :-P

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 22447

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 183 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 12185

Jak podaje super expres Mariusz kupił sobie nowe "skromne" autko :Już niedługo w garażu najsilniejszego człowieka świata zaparkuje auto za 1,5 mln złotych. Do mercedesa S klasy i hummera Mariusz Pudzianowski dołoży kolejne - lamborghini murcielago LP640 roadster. Włosi wyprodukowali zaledwie kilkanaście sztuk tego cacka.
- Każdy ma jakieś marzenia. Jednym z moich było kupno porsche albo lamborghini. Padło na to drugie i już nie mogę się doczekać, aż usiądę za jego kierownicą - cieszy się Pudzianowski. Czterokrotny mistrz świata strongmenów auto sprowadzi z Włoch do USA.

- W Chicago mam mieszkanie, załatwiam tam mnóstwo swoich interesów, płacę wszystkie podatki, więc tam na początek je wypróbuję - zdradza popularny "Dominator". Nowy nabytek Mariusza do setki rozpędza się zaledwie w 3,4 sekundy!
- To jest po prostu kozak-fura. Kocham szybko jeździć, zawsze chciałem mieć sportowe auto. Harowałem na to osiem długich lat i wreszcie sen przechodzi w jawę - opowiada Pudzianowski.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 711 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4104
i baRdzo dobrze jak go stac to czemu nie wkoncu zarobiła na niego, niekradł jak duza grupa polskiego społecznestwa,

wiec ja sie tam ciesze ze pudzianowi sie powiodło w zyciu :)

dawny uzytkownik 369258 :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 6889 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 100566
no nieźle nieźle

choć mi się osobiście nie podoba ten samochód ogólnie sportowe nie podobają mi się ale zdecydowanie fura pierwsza klasa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2164 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26899
oj gratuluje kupil sobie auto a we wrocławiu koles kupil sobie bugatti veyron jedynego w polsce za 6,5 mln i glosno o nim nie bylo ...ale dominator kupil sobie niezla fure...pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1160 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6354
Haha niezle! kase sie ma to sie kupuje.
pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 3046 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 55582
a jeszcze niedawno dorabial na budowie

zapracował to ma
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1515 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 58084
he he ale jak on sie tam pomiesci

Członek <<< SHOTTAS Team >>>

Są Rozstępy, Są Postępy:)....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 7999 Wiek 292 dni Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 70885
zapracował to ma
dokladnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 6919 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 36481
Nice, nice...
ja wole vany
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 457 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10700
major15 i jezdzil maluchem Zmieniony przez - TomasZ 18 w dniu 2007-11-24 18:16:25

Zmieniony przez - TomasZ 18 w dniu 2007-11-24 18:16:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1160 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6354
NOm fura popasna 3,4s do setki niezle tzn. z Pudzianem w srodku to pewnie ze 4s bedzie potrzebowala zeby setke zlapac ale mimo wszystko.
pzodro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pozycja łokci podczas wyciskania

Następny temat

Przy stalej masie , wzrost sily

Spalanie
Polecane artykuły