Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
151
Prosze o namiary na dobrze wyposazone siłownie ( atlasy, bieżnie, rowery stacjonarne itp oraz zalecze sanitarne - nastryski itd ) w nowym lub starym saczu ( wiem o silowni przy basenie nad kamienica )
dzieki.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4
Fajna siłownia do tego tylko dla kobiet znajduje się na Wólkach ( radziecka 19, przy klubie UFO ), spoko sprzęt, czysto i przede wszystkim bez facetów ;) Obsługa pomaga ( a nie tylko kasuje)... a co miesiąc trener układa Ci trening gratis :) OPEN - 99zł, studentki/uczennice 79zł
http://www.ufolejdis.pl/
Szacuny
0
Napisanych postów
177
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6319
W NS z siłowni w miare przystępnych dla kieszeni i wyposażonych masz :
Goliat na Bandurskiego ( przecznica Paderewskiego), i w klubie sportowym Dunajec
następnie Flex - Hala Sportowa przy nadbrzeżnej tu jest całkiem nieźle jeżeli chodzi o prysznice w porównaniu z opisaną konkurencją ale troszke drożej (kwestia 10-20 zł miesiąc)
York na Nawojowskiej obok europy jest taki budynek co na niego mówią słoneczko, od tyłu jest wejście (podziemia).
Są jeszcze gdzieś na Lwowskiej z tego co kojarze ale nie uczęszczałęm ze względu na cene, i w chełmcu też gdzieśtam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3387
no i jak masz znajomosci na WSB to mozesz tam wbic:P:P:P Chodzilem do znajomego na hale do Flexa i tam jest spoko 60zyla za miech do 17 a bez ograniczen to 70zyla chyba , na helenie jest spoko silownia podobno, York podobno syf i zardzewialy sprzet ale nigdy tam nie bylem , kumple mi opowiadali, w goliacie kolo paderewskiego jest mala powierzchnia ale sprzet fajny no i tanio 70 75 zyla za 2 miechy
Zmieniony przez - kamilnspl w dniu 2006-07-27 23:09:46
Zmieniony przez - kamilnspl w dniu 2006-07-28 14:35:35
Szacuny
0
Napisanych postów
177
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6319
W yorku podobno zrobili rok temu remont i jest dużo lepiej, ale nie byłem od tej pory więc nie wiem, przed remontem faktycznie było masakrycznie, wilgoć rdza i grzyb a co do WSB podobno już znacznie ciężej sie dostać ludziom z zewnątrz nawet z tym ze znajomościami (znajomy tam kiedyś chodził na tej zasadzie i teraz już nie chodzi )