Szacuny
9
Napisanych postów
66
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
866
Witam , niedługo otwieram sklep z suplami obecnie szukam lokalu i rozglądam się za lokalizacja.
Obecnie poszukujemy osoby z dużą wiedzą w tej branży na stanowisko sprzedawca , również możemy rozważyć propozycję współpracy wspólnej przy prowadzeniu sklepu z dodatkową osobą.
Jeśli Państwo posiadają jakąś wiedzę na temat gdzie takiego sklepu w Poznaniu jeszcze brakuje proszę o wyrazenie opinii.
Szacuny
54
Napisanych postów
1357
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
57599
Jeżeli zaoferujesz ceny konkurencyjne do tych w internecie to jakąś tam szansę masz. Aczkolwiek Ja osobiście uważam że rynek jest dość wypełniony takimi sklepami.
Szacuny
54
Napisanych postów
1357
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
57599
Ma to sens bo jest tam Fabryka Formy. Czyli grono potencjalnych klientów. Tyle, że wynajem powierzchni w takich galeriach kosztuje dużo. Na pewno nie opłaci się pełnowymiarowy sklep. Jeśli jest tam taka możliwość to jakaś "wyspa" wchodzi w grę. W m1 jest taka, i choć ceny wysokie to ciągle istnieje. Czyli jakiś dochód musi generować.
Szacuny
54
Napisanych postów
1357
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
57599
Ja myślałem o tym na Polance. Może nie jest bardzo tani, ale jak odbieram osobiście to wychodzi taniej niż wszędzie. Do tego rabat za stałego klienta i duże zakupy więc się opłaca. BTW jak znacie jakiś gdzie się kupi taniej to dajcie znać na PW.
Szacuny
53
Napisanych postów
2699
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
15911
ja też o tym myślałam :) ale ten sklep już się wypalił, zaopatruje się przez alledrogo odbiór osobisty w poznaniu z tym, że w ofercie jest firma Hi-Tec :)