Od ponad roku jestem ON na propie 100e2d, mam 42 lata.(cykli już trochę było) Co miesiąc planuje odblok ale jakoś dobrze mi:) Raz w m-cu bije 5000 albo 10000 hcg zależnie jak jajka się poczują. Gdy Estro idzie w góre zapodaje ari . Ogólne czuję sie super ...' Sprzęt ' wstaje kiedy potrzeba,( moze za duzo seksu?) żadnych problemów z oddawaniem moczu itp tylko łapie się często na tym żę spięty jestem tam na dole. Moze ktos juz mial z tym do czynienia?, mysłę ze chyba sporo forumowiczow . Ktoś coś poradzi? Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Witam, od chyba już miesiąca zauważam ,ze mam praktycznie stale napięte mięśnie Kegla (dna miednicy). Wiem że są artykuły które wręcz zachęcają do ćwiczenia i wzmacniania Tych mięśni ale wydaje mi się że co za dożo to nie zdrowo,tak jakby chodzić non stop z napiętym Bickiem:)
Od ponad roku jestem ON na propie 100e2d, mam 42 lata.(cykli już trochę było) Co miesiąc planuje odblok ale jakoś dobrze mi:) Raz w m-cu bije 5000 albo 10000 hcg zależnie jak jajka się poczują. Gdy Estro idzie w góre zapodaje ari . Ogólne czuję sie super ...' Sprzęt ' wstaje kiedy potrzeba,( moze za duzo seksu?) żadnych problemów z oddawaniem moczu itp tylko łapie się często na tym żę spięty jestem tam na dole. Moze ktos juz mial z tym do czynienia?, mysłę ze chyba sporo forumowiczow . Ktoś coś poradzi? Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
1. WIEK:42
2. WAGA:83
3. WZROST:174
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:115
-udo:60
-talia:85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: trenuje w domu jak mam czas
6. DIETA:
-białko: kazdy posiłek min 25 g białka
-węglowodany:róznie wiecej chyba prostych
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop enen cypio boldenon master npp ...
8. TRENING:siła wytrzymałosć
9. CEL CYKLU:rzeżba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie 100 prop e2d
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):chudniecia
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: raczej owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):ektomorfik
16. WYNIKI SIŁOWE: bez maxów
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
2. WAGA:83
3. WZROST:174
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:115
-udo:60
-talia:85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: trenuje w domu jak mam czas
6. DIETA:
-białko: kazdy posiłek min 25 g białka
-węglowodany:róznie wiecej chyba prostych
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop enen cypio boldenon master npp ...
8. TRENING:siła wytrzymałosć
9. CEL CYKLU:rzeżba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie 100 prop e2d
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):chudniecia
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: raczej owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):ektomorfik
16. WYNIKI SIŁOWE: bez maxów
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
...
Napisał(a)
hmmm z tego co zauważylem w pracy to łapie się na tym ,że cały jestem napięty . Nie wszystkie mięśnie ale poślady,uda,kegla bicepsy klata .Rozluzniam się ale cos robię i za chwile znów spina...Słyszałęm że czasem tak się dzieje jak długo propa się ciągnie.No więc wszedłem na odblok, zobaczę czy coś się zmieni.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!