Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Proponuje by nr gg byly widoczne tylko dla zarejstrowanych urzytkownikow. Utrudni to troche reklamowanie innych konkurencyjnych forum (nie wiem jak sie odmienia ) i reklamowanie sklepow z suplami. Fakt, ze zalozenie konta na SFD to nic wielkiego, ale mysle ze po kilku banach odechce sie im zakladac kolejnych maili i kont. Mysle ze to nie bylo by nic trudnego. Wprowadzenie czegos takiego.
Szacuny
11
Napisanych postów
1069
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17542
a jak dla mnie bezsens... piszecie tak jakby podanie nr gg było obowiązkowe. jeśli komuś przeszkadza to może wogóle gg nie podawać i będzie spokuj. równie dobrze można się skontaktować wysyłając powiadomienie jeśli komuś bardzo zależy. pozatym nie ma aż tyle reklamujących się for, więc jak raz na jakiś czas się przeczyta i po prostu zamknie okienko to nic się nikomu nie stanie. zapewnie więcej dostajecoe durnych łańcuszków od całkiem obcych osób lub powiadomień o możliwości zarabiania kilkuset złotych na dzień bez wysiłku...
Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
125433
dobrze by było coś takiego wprowadzić,bo już kilka/kilkanaście razy zdarzały mi się sytuacje,gdy jakies konkurencyjne forum reklamwowało się przez gg. I mam tego dysyć,szczerze mówiąc.