Czy na masie mogę sobie pozwolić na pieczywo razowe z nutella? Nie często ale raz na jakiś czas
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jasne
Awokado + banan + słodzik + kakao ;) Blendujesz i nutella idealna
Wiesz ja nie jestem zwolennikiem niejedzenia niczego, raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi, wliczysz w bilans i ok.
Ale polecam
Spróbować tej zdrowszej wersji 

Wiesz ja nie jestem zwolennikiem niejedzenia niczego, raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi, wliczysz w bilans i ok.
Ale polecam

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Ciekawa mikstura, Aga.
Prawda, jedyne co trzeba wiedzieć to kiedy, ile i jak często sobie można pozwolić na tego typu odstępstwa. Jesteśmy tylko ludźmi, jeżeli masz ochotę to po prostu zjedz sobie nutelle. ( tylko nie cały słoik
) nie róbmy z tego wielkiego boom. Generalnie inaczej sprawa wygląda u osób otyłych z problemami hormonalnymi, w takim przypadku bym stanowczo odradzał.

Prawda, jedyne co trzeba wiedzieć to kiedy, ile i jak często sobie można pozwolić na tego typu odstępstwa. Jesteśmy tylko ludźmi, jeżeli masz ochotę to po prostu zjedz sobie nutelle. ( tylko nie cały słoik

...
Napisał(a)
Ważny jest ogół diety. Jeżeli 80-90% będzie dobrze ułożone, to nic się nie stanie jak w reszcie znajdą się produkty, które są słabe jakościowo a bardzo je lubisz. Poza tym, jak wspomniano wyżej, zawsze są lepsze jakościowo alternatywy.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Budowa masy mięśniowej. Dieta ekonomiczna
Następny temat