Szacuny
6
Napisanych postów
463
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4646
Nie pić, nie palić, nie ćpać, zdrowo sie odżywiać, spać 8 godz dziennie i uprawiać sport :) będziesz zdrów jak ryba :)
" Gdybyś usłyszał tysiąc razy- nie uda Ci się.
To wiesz co?
Rób nadal wszystko jak najlepiej potrafisz i pokaż, jak bardzo się mylili.
Sukces jest największą, dostępną, ludzką zemstą."
Szacuny
6
Napisanych postów
463
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4646
Czyli właśnie wszystko wyszło na jaw, chcesz mieć białe białka oczu - śpij codziennie 8 godzin :) i po problemie :)
" Gdybyś usłyszał tysiąc razy- nie uda Ci się.
To wiesz co?
Rób nadal wszystko jak najlepiej potrafisz i pokaż, jak bardzo się mylili.
Sukces jest największą, dostępną, ludzką zemstą."
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74
Zależy jaki to żółty kolor. Są osoby posiadające zespół GILBERTA związany z zaburzeniem bilirubiny (defekt wrodzony nie mający wpływu na zdrowie oprócz większego zmęczenia i zółtszego zabarwienia spojówek) Co do innych chorób to lepiej idż do lekarza bo ja nie widzę jak to wygląda... zresztą badania wyjaśnią wszystko ( a lekarz będzie wiedział jakie zrobić)
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74
Zabarwienie białkówek jest oznaką niepokojącą. Należy to sprawdzić a nie iść do apteki po krople. Farmaceuta nie studiował medycyny więc nie może stawiać diagnozy i twierdzić ze ten lek pomoże... Idź do rodzinnego a on wypisze skierowanie na badanie krwi ( pewnie aspat/alat--> jeżeli już taki z Ciebie leń że nie chce ci sie iść do lekarza to przynajmniej zrób to badanie dla pewności ze z wątrobą jest ok)
Mam nadzieję że żaden farmaceuta nie poczuje się urażony
Zmieniony przez - _damik w dniu 2011-01-10 22:12:42
Szacuny
3
Napisanych postów
183
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
919
ooooooj nie nie .źle mnie zrozumieliście .
nie że zółte są ,przez np.zółtaczkę itp ... ;)
Poprostu chodzi mi o to że nie są takie białe jak nie którzy maja "najczęściej na dyskotekach " :P bardzo podobaja mi sie takie " białe białka " głupio brzmi .ale o to mi tylko chodzi.
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74
Widocznie taka uroda i juz musisz sie z tym pogodzić Możesz spróbować łykać coś z wit. c i rutyną- bo może winą sa naczynka krwionośne choć wtedy kolor byl by raczej wpadający w czerwony chyba ze sa mikrowylewy z naczyń i sie resorbuje krew to i owszem bardziej beda zółte.
Ale moim zdaniem nie masz sie co przejmować.... chyba że ktoś patrzy Ci głęboko w oczy