Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ODŻYWKA I SHAKER Z sklep.sfd

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6985

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
mam pytanie do tej odżywki SUPER MASS 3200 (SPORTS ONE) 5.45KG, w opisie na sklepie.sfd nie ma ile białka a ile ww ona ma. I pytanie o Shakera:
Ile można w nim zmixować razy, bo jak na coś co kosztuje 12,30 to nie wygląda mi to na coś pewnego. Tak pytam bo mam mixer Zelmera z takim pojemnikiem co kosztował 130zł, nim skończyłem Provita 2,5kg miksowac (jakies 20 dni) to się wytarł napęd. A ten shaker pewnie 2 razy pochodzi?

Jak ktoś wie niech odpowiada.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 8416 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 79983
dokladnie

dajcie spokoj z takim refreshem chyba ze naprawde cos waznego macie do dodania
bo sie syf robi

http://wicek-lampy.cba.pl/

"profesjonalna" naprawa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2147 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 55520
Ten shaker nie jest elektryczny. Musisz machac rekaWytrzymuje bardzo dlugo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 20563
Co do SUPER MASS 3200 to zawiera cos kolo 22g bialka i 67g weglowodanow na 100g produktu. Konkretnej odpowiedzi udzieli ci ktos kto to mial albo ma, bo w necie znalazlem sklad tylko na ich stronie i wedlug tego co tam pisze to na 675g przypada 150g bialka i 450g weglowodanow, tluszczu mniej niz 1 g. W przeliczeniu na 100 g wychodzi mniej wiecej to co podalem wyzej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 216 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 7955
to nie jest elektryczny shaker, a tzw masturbator

Altis Gym

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
to że to nie elektryczny to wiem pisze wkońcu w opisie w sklepie, ale jak on działa? są tam jakieś ludziki z wiosłami? I czy na pewno nie będzie grudek? co jest w tym szakerze? Ile razy nim wstrząsnąć hehe żeby było dobrze zmieszane? pomocy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 11776 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 62881
hehe

Shaker ma specjalne sitko, ktore rozdrabnia odzywke, juz kilka energicznych ruchow (zalezy od odzywki) i masz gotowy pyszny shake bez grudek, naprawde warto go kupic
Co do Super Mass 3200 Sports One nie stosowalem go, ale ta odzywka cieszy sie niezlym powodzeniem i ma swoich zwolennikow.

>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 20563
wejdz tu:
https://www.sfd.pl/temat84252/

Moze wyglada niepozornie ale dziala swietnie Mam cos takiego od 3 lat.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
dobra, dzięki chłopaki. Przyjdzie mi shaker to pierwszego szejka wypije za was

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5770 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 42384
czy ten szaker rozni sie od bidonu i czy moze byc uzywany jako bidon ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1123 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 13577
dobry postnie wiedzialem o tym sitku Góral sog

98% katolicy, każdy grzeszy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tessu, to chyba mi sog sie należy , wkońcu dzięki mnie wiesz o sitku od górala
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

suple na lepsza pamiec

Następny temat

ocencie te kombinacje

Spalanie
Polecane artykuły