...
Napisał(a)
Witam:) Ćwiczę regularnie od dobrych dwóch lat, gdyby dodac wcześniejsze epizody wyszłoby już coś koło 4 lat. Zawsze trenowałem na sucho a teraz chciałbym spróbowac poprawic swoją siłę dzięki jakimś odżywkom. Nigdy nie interesowałem się tym, chciałbym zapytac obeznanych ludzi, czy na rynku dostępne są jakieś środki/odżywki, które poprawią moją siłę ? Chodzi mi o środek, który skupi sie raczej tylko i wyłącznie na sile, żebym nie przytył po nim itp. I nie zwiększył masy. Mam 180 cm i ważę 87 kg, także uważam, że na dzis dzień masy nie potrzebuję. Proszę o pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Potrzebny jest Tobie odpowiedni trening pod katem sily, ostatecznie mozesz dodac kretke
pozdro
pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
...
Napisał(a)
tak jak mówi Yakumo - odpowiedni trening, dieta i dopiero suple. Same suple nic ci nie dadzą bez odpowiednio ukierunkowanego treningu... zajżyj do dizału treningów, zobacz czy dobrze ćwiczysz i dopiero pomyśl o dodatkach. Kreatyna jest dobrym rozwiązaniem, ale wstaw ankiete zanim dobrze pomożemy
" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
Dziękuję Panowie za pomoc:) postaram się zrobic teraz jakiś cykl treningowy typowo na siłę, będę na bieżąco tutaj pisał, raz jeszcze dziękuje:)
Polecane artykuły