Szacuny
1
Napisanych postów
72
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
714
Wiatam !!! Mam 17 lat, trenuje od 6 lat piłke nożną, trenuje w klubie Slavia Ruda Śląska (obecnie IV LIGA ). Chciałem poprosić o to abyście mi podsuneli jakąś dobrą odżywkę lub suplement abym móg poprawić swoje wyniki w piłce !! Chce od sierpnia zacząć brać L-karnitynę nie wiem czy to dobry pomysł ???? Doradźcie i podsuńcie jakiś pomysł ??? Z góry wielkie dzięki !!!
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
323
kiedys bylem w miare szybki ale troche mi sie przytylo i ogolnie mam roczna przerwe od pilki a chcialbym wrocic do formy... moze mi ktos podpowiedziec jakie odzywki moga mi w tym pomoc... oczywiscie stosuje jeszcze diete od 2 miesiecy... pozdro
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a moze chodzi o jakies odżywki które szybko potrafia zregenerowac organizm tzn. podczas duzego wysiłku jakim jest gra w piłke trening , mecz orgaznim chyba traci jakies tam mikroelement czy cos podobnego i czy za pomoca odzywek da sie to wrzystko uzupełnic
Szacuny
1
Napisanych postów
72
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
714
"wajsik" ja mam dopiero 16 lat dla mnie to dużo IV liga i dlatego chce się podciągnoć aby mieć szanse na lepsze ligi !!!! Chciałbym poprawić (nie wiem czy się da) przedewszystkim szybkość, wytrzymałość !!!! Możecie podać przykładowe izotoniki ???? to jakieś napoje regenerujące ????
Szacuny
2
Napisanych postów
603
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2032
wytrzymałośc to może kreatyna?? ale nabierzesz też masy wtedy, a izotonik , o juz podany dobry, a jest ich wiele tak więc do wyboru do koloru, a jeśli chodzi o szybkośc to raczej za pomocą odżywek nie poprawisz sie zbytnio, a najwazniejsze w piłce jest przede szystkim bieganie bieganie i bieganie wiem coś o tym
Szacuny
1
Napisanych postów
72
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
714
w tym rzecz że właśnie nie chce przybrać na masie a wręcz przeciwnie może nawet zrzucić troszke !!!! Co powiedzie żebym sobie kupił HMB, BCAA i kreatyne którą będe brał w małych ilościach ????? I co z L-karnityną wiecie czy pomaga ????