Zapraszam do sklepiku z odżywkami w Opolu w Tesco codziennie od 9-19.00 pozdrawiam ;)
tel.510420420
www.pajacyk.pl
sites.google.com/site/sklepnokaut/
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No dobra rozumiem-jesli nie ma mozliwosci wziecia ze soba psa, musi go niestety oddac, ja jednak uwazam to za ostatecznosc i mowie, ze samemu bardzo ciezko byloby mi oddac komus mojego psa. Nie neguje decyzji autora, jezeli naprawde nie ma on innego wyjscia.
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"
...
Napisał(a)
znudziła Ci się zabawka czy jak?
nigdy nie rozumiałem takich akcji
może Ty będziesz potrafił/a mi to wytłumaczyć...
Zmieniony przez - ziper69 w dniu 2006-06-09 11:29:32
nigdy nie rozumiałem takich akcji
może Ty będziesz potrafił/a mi to wytłumaczyć...
Zmieniony przez - ziper69 w dniu 2006-06-09 11:29:32
...
Napisał(a)
A czemu ty odrazu bez zapytania stwierdzasz ze mi sie znudzila, moze jest jakis inny powod dla ktorego nie moge jej miec, wyjezdzam za granice na dlugi czas i wole aby zaopiekowal sie nia ktos kto bedzie dla nie dobry.
Zapraszam do sklepiku z odżywkami w Opolu w Tesco codziennie od 9-19.00 pozdrawiam ;)
tel.510420420
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
pies po 10 miesiącach juz jest przywiązany do wlasciciela
bedzie za***iscie tęsknil
ale fakt
lepiej oddac niz wyrzucic czy przywiązac gdzies w lesie
bedzie za***iscie tęsknil
ale fakt
lepiej oddac niz wyrzucic czy przywiązac gdzies w lesie
...
Napisał(a)
a nie masz rodziny, która miała jakiś kontakt z tym pieskiem by zminimalizować jego cierpienie

...
Napisał(a)
O czym tu sie wogole toczy dyskusja?? Ja chce oddac psa w dobre rece , nie zadalem tematu co byscie zrobili na moim miejscu ani czy ktos by tak mogl zrobic to sa moje sprawy ktorych nie da sie przeskoczyc widze ze psa potraficie zrozumiec ale drugiego czlowieka juz nie i to ma byc czlowieczenstwo??
tel.510420420
www.pajacyk.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!