Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
59
A coś innego z OLIMP ? Znajomy pracuje na stoisku, zawsze to jakaś zniżka a te wydają się no najlepszym wyborem z tego co u nich widziałem. Głownie na treningi siłowe i wytrzymałościowe pod drążki przy obecnej diecie redukcyjnej aby wyrzeźbić mięśnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
59
Myśle, że pobudzeniu i pompie abym po prostu mógł wykonać trening na najwyższym poziomie, ponieważ na drążkach tej sily troche się więcej przyda. W tym black widzę ze są dodatki "wspomagajace termogeneze" nie wiem czy to by jakoś pomogło w mojej sytuacji jeśli próbuje "dociąć" czy Ty raczej mały wpływ będzie miało.
Redweiler dziś spożyłem i coś tam odczułem jeśli chodzi o skupienie, ale jakiegoś pobudzenia to już mniej, bardziej po siłowni czułem się po tym pobudzony niż w trakcie..
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
59
Próbowałem cytruliny plus właśnie miałem jakieś same tabletki kofeiny, ale czułem tylko pobudzenie i to po treningu bardziej że mniej się chciało spać itp szczegolnie gdy trening był wieczorem. Najbliższy miesiąc chce sie skupić na ćwiczeniach do muscle upa oraz wzmacnianiu właśnie bazy (podciąganie, drążki, dipy itp) dlatego szukam czegoś co i napompuje i da trochę więcej tej siły do treningu i skupienia.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
59
Knockout próbowałem już kiedyś, ponieważ znajomi posiadali, ale też mi to odradzali i pamiętam że efekt był słabszy niż przy redweiler. Niestety szkoda że nie mam porównania aby zrobić trening z black i się przekonać samemu co i jak dlatego piszę w tej sprawie tutaj.