WITAM, mam pytanie czym roznia sie te dwa bialka ? OLIMP WHEY ISOLATE 95 od OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX i ktore oczywiscie lepsze. jestem na etapie budowania masy na kreatynie i potrzbeuje jakiejs odzywki wysokobialkowej
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- PVL Mutant Whey vs. Olimp Whey Protein Complex
- Optimum Nutrition - Whey Gold Standard 100 vs Olimp - Whey Protein Complex 100
- BX Prolongatum vs. OLIMP Whey Protein Complex
- Trec cm3 1250 360caps + Olimp - Massacra - 1375 g + Olimp - Whey Protein Complex 100
- HI-TEC WHEY C6 vs OLIMP Whey Pro Matrix
- Mam na stanie Creatyne Xplode Olimp, BCAA Xplode Olimp i białko Whey Protein Complex
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jak masz kase mozesz kupic izolat ale róznicy i tak nie zauwazysz
ja brałbym tanszego complexa, bedzie ok
ja brałbym tanszego complexa, bedzie ok
...
Napisał(a)
ok dzieki juz zakupilem izolat, ale chcialem znac roznice. mozna zakmnac temat
...
Napisał(a)
Teoretycznie izolat się powinien szybciej wchłonąć, ale na tym stopniu zaawansowania co jestes różnicy nie ma. No i czysty izolat ma więcej g białka na 100g.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!