Szacuny
3
Napisanych postów
259
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1941
Zapraszam do dyskusji na temat organizacji paramilitarnych lub parawojskowych. Zwłaszcza osoby ktore należa do tego typu zrzeszen napiszcie cos o szkoleniu. Narazie zaden temat na dyskusje nie przychodzi do głowy może rozwnie sie sam z siebie. No w kazdym razie w chodzcie i piszcie.
Za ciekawe wypowiedzi sog.
Pozdrowienia
Wasza niezwyciężoność zależy od was, słabość wroga - od niego.
Sun Tzu
SFD FIGHT CLUB
Sun Tzu
BORN TO RISE HELL MEMBER OF DBZ TEAM !!! ********************
RATUJ FORUM ZN !
http://forumzn.katalogi.pl naprawde interesujące posty ! poczytaj daj komentarz !
Szacuny
20
Napisanych postów
4951
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31541
tylko nie pisac mi to o czyms w stylu mlodziez wszechopolksa czy innym gownie
GARY_25, Pozdrawia.
Moderator dzialu Combat / Samoobrona "Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
Znasz regulamin forum ?
https://www.sfd.pl/1/regulamin_forum.asp "W regulaminie SFD - jest ze kto obraza i wywoluje zadymy albo jedzie na moderatorow to ma przeyebane"
Lame_Hunters.Sq
"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja w ramach wolnego czasu dzialam a takiej grupie (bardziej grupie niz organizacji). Gdyby ktos z Karkowa chcial sie dowiedziec cos wiecej (bo ludzi brakuje), to na gg 1383710.
Co robimy?
- uczestniczymy w szkoleniach Rezerwy Sil Specjalnych mjr rez Wojcika
- zielona taktyka, obozy itp.
- czarna taktyka, wszystko co z tym zwiazane, 'alpinistyka miejska' (ale to brzmi etc
- odjechane za***iste akcje (ale to na priva )
i jedna zasadnicza uwaga - NIE nap*****lamy sie na kulki, kladziemy nacisk na TAKTYKE.
Szacuny
3
Napisanych postów
259
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1941
Strzelec oczywiście ze tak chociaz niektórzy wola zeby mówiono o strzelcu jako o organizacji parawojskowej. Rzoov moze nie napisałes ciekawej wypowiedzi ale sog za przynaleznosc.
Sun Tzu
SFD FIGHT CLUB
Sun Tzu
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do Strzelca, to podoba mi sie ich organizacja, dobrze jak wszystko jest poukladane. Tyle ze jesli chodzi o poziom to chlopaki sie nie wykazuja zbytnio - takie ja mam doswiadczenia ze Strzelcem. Ale oczywiscie jako ze jest to ogolnopolska organizacja, trudno sie wypowiadac o caloksztalcie.
Szacuny
3
Napisanych postów
259
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1941
Dzieki nie trzeba było napisz moze cos wiecej na temat swojej grupy troche osob juz czytalo ten temat moze sie zainteresuja a skoro potrzebujecie ludzi to moze byc niezła "reklama" dla Was i napisz kiedy jestes na GG
Pozdrawiam
Sun Tzu
SFD FIGHT CLUB
Sun Tzu