Ions , vertex , welona i nexium 

Ilość wyświetleń tematu: 9253266
alex79cruzerrkosta83
Ja dodam, że exe Actiza też działa dobrze.
Proviron nie jadłem, ale zaczeli jeść u mnie i też mówią że działa bardzo dobrze![]()
Podobno ma być lub już jest letrozol, anastrazol i hcg![]()
kikan181Witam czy ktos z was jadl matka z vertex jakies opinie ?
Vertex pewniak, śmiało. Ostatnio sam najczęsciej siegam po ich środki![]()
Na oficjalnej stronie ACTIZA maja wszystko prawie....Letro itp.
Test
Tren
Bold
Npp
Deca
itp.
Zmieniony przez - alex79 w dniu 2020-04-07 22:11:03
Amg27No mów żubr po polsku , to u nas to ktoś podrobił sobie![]()
I to chyba najtańszym kosztem bo wykonanie tragedia
Zmieniony przez - Amg27 w dniu 2020-04-07 22:19:46
gmos1lordknagawbijam obecnie vertexa cypio a z ionsa enana ampy w nowym cypio 250mg/ml równo wszędzie sok nalany i vertex czy IONS bezbolesny ( wbijam w barki) a wydaje mi się ,że oba laby ta sama rozlewnia te same ampy i jednakowo nadruk jakoś dziwnie na ampach schodzi albo słabo nadrukowany na ampach to jedyny minus.ja w ionsie mialem tez 2 ampy enana nie dolane a vertexa juz pisalem, nie dosc ze susta urywala kazde miejsce po inj to jeszcze mialem 2 ampy rozj**ane w srodku pudelka i wszystko oleisteale kumplowi z tego rzutu oddalem mastera, bo po rwaniach sam sie balem i zadowolony mega byl... ja sam dla siebie nigdy nie wezme i jak mialbym wybierac vertexa czy ionsa to wole ions
Zmieniony przez - gmos1 w dniu 2020-04-07 23:16:11
cruzerrkosta83kosta83
Miałem napisać czy działa, więc pisze. Działa .
Ja dodam, że exe Actiza też działa dobrze.
Proviron nie jadłem, ale zaczeli jeść u mnie i też mówią że działa bardzo dobrze![]()
Podobno ma być lub już jest letrozol, anastrazol i hcg![]()
kikan181Witam czy ktos z was jadl matka z vertex jakies opinie ?
Vertex pewniak, śmiało. Ostatnio sam najczęsciej siegam po ich środki![]()
tghfNiby czego najnowsza partia bolaca i robiaca zapalenia ?gmos1lordknagawbijam obecnie vertexa cypio a z ionsa enana ampy w nowym cypio 250mg/ml równo wszędzie sok nalany i vertex czy IONS bezbolesny ( wbijam w barki) a wydaje mi się ,że oba laby ta sama rozlewnia te same ampy i jednakowo nadruk jakoś dziwnie na ampach schodzi albo słabo nadrukowany na ampach to jedyny minus.ja w ionsie mialem tez 2 ampy enana nie dolane a vertexa juz pisalem, nie dosc ze susta urywala kazde miejsce po inj to jeszcze mialem 2 ampy rozj**ane w srodku pudelka i wszystko oleisteale kumplowi z tego rzutu oddalem mastera, bo po rwaniach sam sie balem i zadowolony mega byl... ja sam dla siebie nigdy nie wezme i jak mialbym wybierac vertexa czy ionsa to wole ions
Zmieniony przez - gmos1 w dniu 2020-04-07 23:16:11
tak to to samo najnowsza partia bardzo bolaca i robiaca zapalenia uwaga
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Nasz sklep
Mega promocja