Urządziliśmy kolejną siłownię Kelton :) Oficjalne otwarcie odbyło się 10.03.2010 w Zawierciu od godziny 14.00 do 17.00. Siłka ma 117 m2, wyposażyliśmy ją w ławki i maszyny z linii profesjonalnej Kelton HOTEL&SPA. Właściciele postanowili urządzić w dniu otwarcia konkurs w wyciskaniu sztangi. Najwyższy wynik 150 kg na sztandze przy wadze ciała 106 kg. Już niedługo opublikujemy zdjęcia zwycięzcy, z nagrodą. Wyposażyliśmy jego siłkę w ławkę składaną Kelton HOME Hermod.
Gościem specjalnym otwarcia był czołowy polski STRONGMAN SŁAWEK ORZEŁ. Poniżej jego fotki z właścicielem siłowni, z nami i gdy próbuje swoich sił na naszych sprzętach :)
Czekam na Wasze opinie. Wkrótce pojawi się filmik z otwarcia z wywiadami z Orłem i właścicielami siłowni :)
Pozdrawiam.
Gościem specjalnym otwarcia był czołowy polski STRONGMAN SŁAWEK ORZEŁ. Poniżej jego fotki z właścicielem siłowni, z nami i gdy próbuje swoich sił na naszych sprzętach :)
Czekam na Wasze opinie. Wkrótce pojawi się filmik z otwarcia z wywiadami z Orłem i właścicielami siłowni :)

Pozdrawiam.
Napisz mi co możemy zrobić lepiej :)