Co myślicie o tym żeby przed siłownią zjeść płatki owsiane na mleku do tego trochę twarogu i warzywo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możesz zjeść ale conajmniej 1,5h przed treningiem żeby organizm zdążył je przyswoić bo mają bardzo niski IG....warzywa do owsianki
? lepiej daj orzechy,rodzynki.....
Ale lepiej zjeść coś o wyższym IG przed treningiem np. Piersi z ryżem...ale dla urozmaicenia płatki czemu nie :)

Ale lepiej zjeść coś o wyższym IG przed treningiem np. Piersi z ryżem...ale dla urozmaicenia płatki czemu nie :)
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
dla urozmaicenia - dobrze powidziane
Pewnie ,że może być, ja osobiście wolał bym dać tą owsiankę na śniadanie.

...
Napisał(a)
nikt nie powiedział że owsianki na śniadanie również nie ma :)
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
ja na sniadanie jadam placuszki z jajek i płatków owsianych są super, a że bardzo lubię owsiankę to dlatego pytan czy można ją zapodać przed siłownia

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!