...
Napisał(a)
Witam zakupilem oxandrobolon eap 5mg/100tab po otwarciu tabletki sa czerwone ale jak trzymalem je w wilgotnych rekach to zabarwily mi palce przepolowiłem tabletka była twarda ale w srodku jest biała.Sorki ze zakładam temat ale jestem w...wiony i zalezy mi na szybkiej pomocy a znalezc nie znalazłem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
E-lite sugerowal ze to jest wino a nie oxa. Ze stawami nie moze byc zadnych problemow.
Jak poslinilem tabsa to cale lapy mam czerwone. Za pomoc sog sie nalezy Zdjecie slabe bo robione telefonem i swiatlo kiepskie.
Zmieniony przez - LepszyBrat w dniu 2009-06-09 22:59:02
...
Napisał(a)
http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21,21,25
...
Napisał(a)
koleszko nie mam czy teraz zrobic to było pakowane w szaszedkach a nie wiesz czy w srodku sa biale czy czerwone ?
...
Napisał(a)
fotki postaram sie zamiescic jutro ale czy nikt nie wie jak te tabsy w srodku sa zabarwione ??
...
Napisał(a)
Tabsy sa zabarwione tylko z wieszchu. Mozez byc spokojny. Sam wlasnie podjadam.
...
Napisał(a)
lepszy bracie to ten spadek jest standardowy ? SŁYSZAŁEM ze jest na siłe i rzezbe ale nie znalazłem nigdzie ze spada apetyt??
...
Napisał(a)
To juz moj drugi cykl na tej oxie. Poprzednio stawy byly jak nowe, apetyt w dol i zyly wyskakiwaly jak grzyby po deszczu.
Polecane artykuły