Szacuny
5
Napisanych postów
640
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6938
Dieta Oxfordzka.
Zna ktoś, poleca?
Moja luba na niej była w ciągu niecałych dwóch miesięcy poszło jej podobno 18kg w zapomnienie. Rzekomo nie traci się mięśni tylko docelowo fat.
Ja sceptycznie do tego podchodze. Mam wrażenie, że najlepsze efekty daje długotrwały proces jak ruch + odpowiednio zbilansowana dieta...
ale ciekawią mnie wasze opinie;)
pozdrawiam.
Szacuny
5
Napisanych postów
640
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6938
krótko, masz saszety (koszt 200-400zł) zalewasz je woda i żresz i nie jesz nic innego. Są niby bogate w różne skladniki ale to tylko stymulacja. I tak to żresz póki się nie skończy i chudniesz. To głównie jakieś niezbędne składniki podobno no i wiadomo - woda. Nie chcę dawać linków. Wystarczy wpisać w google : dieta Cambridge oprócz strony producenta trudno coś tam znaleźć z opinii zwykłych ludzi. To, że się tak szybko chudnie jest pewne ale zastanawia mnie czy to jest ZDROWE...?
Szacuny
5
Napisanych postów
640
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6938
ale z ciebie grzyb. po co mam robić test?
po to się pytam noobku, żeby wiedzieć bez robienia testu. Ale bez głupiej ironii się oczywiście nie da, co nie? Internetowe napinanie na I miejscu;]
Liczyłem raczej na odpowiedź merytoryczną osób, które coś mogą wiedzieć na ten temat. Twój post nie ma żadnych wartości i nie wnosi nic do tematu, nie uważasz?
Szacuny
40
Napisanych postów
7165
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
30776
W takim razie nie wypowiem się nt tej diety, bo nigdy nie stosowałem i jakoś szczerze odechciało mi się szukać po tym jak napisałeś, że 'zalewamy proszek wodą'. Jestem po prostu temu przeciwny, ale skoro interesuje Cię opinia kogoś kto stosował to nic więcej powiedzieć nie mogę.
Szacuny
1
Napisanych postów
203
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
32599
dobra doczytałem
wg tej diety szamie sie 412kcal dziennie z czego 42,5 g gram białka 8,1 tłuszczu 45 węglów w tym 35,3 cukru
powiem tylko tyle
a teraz koleś zadaj sobie pytanie czy zjedzenie odpowiednika kostki twarogu posypanego cukrem i jakiegos supplementu witaminowego przez cały dzień to dobra dieta
Zmieniony przez - ASDAS w dniu 2010-07-04 16:16:22